Новите модни тенденции не биха могли и да бъдат по-контрастни.

Доминира играта на най-различни и често противоречащи си стилове: тесни или много широки, ретро или футуристично, момчешко или момичешко, графични или флорални мотиви, туид или шифон, романтично плетиво или рокля "вамп", бохо-принцеса или мъжкарана, елегантност или екцентричност, неопрен или кожа, асиметрия или симетрия... И това са само част от новите модни течения.

Защото обичаме обувките…

Модните тенденции при обувките есен/зима 2014/2015

И тази година звездите на новия сезон са ботите! Новото поколение боти печели симпатии с невероятното стилово разнообразие: от дамския финес на полуботите, през боти с връзки в откровен мъжки стил, през елегантните боти "Челси", издаващи характер, до секси ботите с висок ток - всички те задължително трябва да присъстват в есенния гардероб! Редом с тях застават и закачливите кецове, но и класическите модели обувки на висок ток и боти демонстрират компетентност в модата.

Новите любимци на дамите са представени основно в черно. Кафявите и сивите нюанси, успяват изключително рядко да се намесят в цветовата гама на есенно-зимната мода. Липсата на много цветове, обаче се компенсира с миксовете от различни материали, апликациите, плетивата, капитонираните материи при шафтовете, а също така и с ципове, катарами и метални верижки.

Това са новите модни тенденции при обувките:

Боти: Абсолютният и задължителен моден жокер! Средно високите боти са перфектното решение за студените, но все още не мразовити дни. А със стеснения им шафт краката изглеждат фини и слаби!



Полуботи: Ако някой е смятал, че става въпрос нещо преходно в модните тенденции, се е излъгал! Любимите полуботи остават и този сезон на предни позиции! Не е чудно, че полуботите се превърнаха в основен играч. Причината може и да е била меката зима, или все пак възможността, да носите секси боти. Както и да е - трябва да ги имате!

Боти "Челси": Всъщност те са създадени за мъжкия гардероб, но междувременно дамите окончателно ги превзеха! Този тип боти впечатляват с достолепна класика и доза сериозност. Тази година ги има във впечатляващо разнообразие, дори и с квадратен ток.



Високи токчета: Високите токчета не са запазена територия само за обувките, но вече и за ботите. Класическите обувки този сезон са тесни и със заострен връх и така пленяват с елегантна лежерност!



Обувки с връзки:
И те са на мода тази година, при това не само за него, а и за нея! Нещо повече - този сезон ниските обувки с връзки са НЕЙНАТА запазена марка, защото изразяват най-добре уверената в себе си градска жена!



Спортните:
Абсолютно задължителни тази есен са кецовете! И изобщо може да се каже, че модата този сезон е вдъхновена от спортния стил. Динамика, шик, младежко излъчване - това определено ни харесва!



Момичета: Младите дами също искат да са стилни и шик! Цветовете са розе и всички нюанси на горските плодове, а модните апликации по новите модели боти и кецове са повече от желани!

Мъже: Този сезон мъжете залагат на класиката. Елегантните бизнес- обувки така или иначе са задължителни за неговия гардероб. Затова пък ежедневните модели, декорирани с шевове създават усещане за лежерност и свобода.