Специален гост на петото издание на “Поверително от NL” бе фолк звездата Галена.

За да предразположи звездата към откровения, екипът на предаването избра интервюто да води DJ Дамян – близък приятел на Галена.

Видимо певицата беше леко натъжена и в не добро настроение. Очите на звездата се насълзиха, щом интервюиращият я й напомни епизода от живота й, в който в публичното пространство се появи еротично клипче с нейно участие. DJ Дамян попита Галена кой тогава я е подкрепил, ето и нейният отговор:

"Насълзявам се, защото никой скоро не ме е подсещал за това, явно съм направила достатъчно неща, за да забравят много хора. Който съм очаквала, той си ме подкрепи. Аз наистина съм над нещата и разкрепостеността кариерата ми е важна, защото знаеш, че нашата работа е да бъдем секси и да бъдем провокативни, това ми помага. Но понякога това се приема по друг начин."

В ефира на предаването Галена се разплака и признавайки, че все още страда за загубата на близък човек, кръстник на сина й.

"Не минава ден, в който да не го спомена. Няма как, когато не си очаквал нещо и то дойде изневиделица и животът прибере някой толкова рано, човек който пък има жажда да живее, знаеш, че тогава е много тежко. Още повече, че ние бяхме и сме близки.

„Аз по принцип съм корава жена, но няма как да не се разплача, когато си спомня за него“, сподели Галена.

Четете още: Галена vs Андреа

По повод скандалите с нейни колежки във фолк музиката Галена сподели, че в момента е в прекрасни отношения с Анелия, Камелия и Преслава и не се интересува какво коментират по неин адрес останалите фолк певици.

На въпрос на DJ Дамян кога намира време за любов, Галена отговори: „Имаш предвид секса ли? Ние с Галин нямаме график за тази работа.

Има семейства, които чакат съботата да дойде, но при нас не е така. Правим секс по всяко време. Седем години сме заедно, вече сме са нагодили и всеки знае другия колко иска”.

Галена сподели още, че би искала да има още едно дете, момче, тъй като се чувства като мъжка майка.

Четете още: Галена пусна фотосесия за новата си колекция