Автор
Woman.bg

Защо Пол Уокър й купи годежния пръстен на нейните мечти?

През 2004-а година Кайл Ъфам и годеницата му Кристен, към днешна дата вече съпруга, търсят годежен пръстен с диамант в бижутериен магазин в Санта Моника.

Докато двамата разглеждат пръстените, в магазина има и друг клиент, но двойката е толкова вглъбена в избора на бижу, че не обръща внимание на стоящия до нея мъж.

Кристен се влюбва в годежен пръстен с огромен диамант, но за съжаление Кайл не може да си позволи да го купи. Младата дама се примирява, че няма да има бижуто на мечтите си и двойката решава да си тръгва от магазина, но точно пред врата виждат, че другият клиент на бижутерията не е кой да е, а самият актьор Пол Уокър.

Годежните пръстени на звездите



Усмихнат и приветлив, той заговаря влюбените и ги пита защо не са купили бижуто, което са харесали.

Кайл му признава, че няма необходимите средствата за него, но ще продължи да търси пръстен, тъй като скоро заминава на втората си военна мисия в Ирак и иска да предложи на любимата си преди да замине. Кристен си спомня, че когато Пол научава, че Кайл е войник, цялото му изражение се променя. Двойката разговаря с актьора още малко и след като си пожелават хубав ден, се разделят.

Няколко дни след въпросната среща от бижутерийния магазин звънят, за да питат Кристен и Кайл кога ще дойдат да вземат годежния си пръстен за 9, 000 долара. Двойката е изумена.

Не можеха да продадат мечето, докато не се появи най-неочакваният купувач - Анджелина Джоли



Когато отиват в магазина, за да вземат бижуто, те се опитват да разберат кой е щедрият човек, който е купил за тях пръстена, в който Кристен се е влюбила. Управителя на бижутерията обаче категорично отказва да разкрие името на човека, заявявайки, че той изрично е пожелал да запазят самоличността му в тайна.

Истината излиза наяве чак през 2013-а, когато актьорът Пол Уокър умира и бившата служителка на бижутерията Ирен Кинг решава, че е безпредметно повече да пази тайната. Дамата разкрива, че щедрият благодетел е бил актьорът от Бързи и яростни, който искрено се е разстроил от факта, че мъж, рискуващ живота си, за да служи на родината си, няма финансовата възможност да купи на любимата си пръстена, който тя иска.

Най-нестандартният годежен пръстен