Всяко общество се разделя на групи с общи интереси, обединени от колективно вярване и за съжаление от расова принадлежност. Появата на първите суб култури се заражда много, преди да се появи "Страничката на еди коя си". Дори и феминистките трябва да си признаят, че остават в границите на квартален клуб, който мрази мъжете си. Модерният човек е свикнал с модните черти, белези и религии, той няма нищо против културната оргия в тесен литературен кръг или общо спортно събитие. Има една общност, която традиционно събужда най-мръсните и долни сексуални фантазии на мъжа, пишат колегите от men.bg

Прочетете повече

Не приемаме оправданията, защото ако ги споделяхме по-често, "50 нюанса сиво" щеше да бъде книжка за преспиване на малки деца.

Говорили сме за всякакъв тип жени: високи, ниски, руси, черни и червени, но все още не сме показали алтернативните красавици.

Това са онези дами, които превръщат тялото си в платно и произведение на изкуството за татуиста, поставят пиърсинг на интригуващи места или просто правят разрез на езика, превръщайки го в змийска реплика. Разбира се, с тези представителки изобщо не можеш да мислиш за нормален живот, защото те бягат толкова далеч от нормалното, че са склонни да отрежат твоята гордост в гащите с градинската ножица.

Следващите редове са за по-дръзките и смели жени, които обичат да познават своето тяло и да го превръщат в нещо, което рядко можеш да видиш във визията на фолк-дивата. Прочетете повече ето ТУК!