През юли очакваме с нетърпение дългите морски дни и вечери, през октомври започваме да създаваме у себе си нагласата за топли пуловери, подаръци и Коледа.

А какво остана за февруари? В тази статия сме събрали няколко причини да не харесваме настоящия месец, които сме сигурни, че не допадат и на вас.

Не е зима, но не е и пролет

Всички около нас подсмърчат и се оплакват от различни болежки. Сутрин никога не можем да решим какво да облечем, защото времето непрекъснато сменя посоката си, вятъра също ...

Започвате да забелязвате килцата, които сте качили

Често се случва през декември да прекалите с похапването, януари продължава по инерция. Всеки си е казвал "има време за диети, под дебелото зимно яке нищо не си личи", факт е обаче, че щом решите да пробвате летните си дънки, нещата стават стряскащи.

Св. Валентин

От няколко години насам св. Валентин, подобно на Хелоуин, се превърна в истинска истерия и в България. Какво правите обаче, ако нямате половинка или ако просто не ви се празнува св. Валентин. Нашето предложение е да си подготвите няколко хубави книги и филми и да прекарате уикенда 14-15 февруари в кротка почивка, която ще ви спести всякакви видове балони, целувки и престорени прегръдки.

Няма сезонни плодове и зеленчуци

Трябва да признаете, че всичко е безвкусно през февруари. От доста време насам си мечтаем за свежи плодове и зеленчуци, но истината е, че те наистина няма от къде да се набавят.

Сещате ли се за още причини, които ви карат да НЕ харесвате февруари и кои са те?