Автор
Woman.bg

Защо мъжете са луди по жени с пухкави устни

Мъжете държат на удоволствието в секса, а откакто учените откриха, че тяхната G- точка се намира накъде около връха на най-милото им, някак теорията за сочните дамски устни и тяхната съблазън придоби други измерения. И не случайно. Оказва се, че силният пол наистина изпитва огромен кеф от целувките с дами с пухкави и плътни устни.


„Удоволствието да имаш такава жена е огромно, наистина не мога да го сравня с нищо друго. Моята приятелка ходеше редовно да й попълват устните с хиалурон и бях много доволен. Усещането е велико“, сподели пред woman.bg фен на дамите със сочна усмивка.


Все пак е редно да се отбележи, че тази интервенция е много опасна и може да доведе до сериозни козметични и здравни проблеми, ако не се доверите на наистина добър професионалист.
Но, мили дами – важно е да си вземем поука – вместо да се чудим часове пред огледалото коя бяла риза ни стои най-секси в офиса – просто е по-добре да не забравяме гланцът за устни и ослепителната усмивка. Мъжете я обожават много повече от всяка наша дреха.