Автор
Woman.bg

Защо Кортни Кокс скъса с пластичните операции?

Кортни Кокс заяви, че се е примирила с остаряването и съжалява за пластичните корекции, на които се подложи, водена от желанието си да се пребори със следите на времето.

След като преди близо три години актрисата се появи с буквално неразпознаваемо лице, на феновете веднага им стана ясно, че любимката им от "Приятели" е прибегнала до услугите на някой естетичен хирург.

След като доскоро прибягваше към филъри и други естетични интервенции, за да се опита да поддържа младежкия си вид, 53-годишната звезда разкри, че към днешна дата е сложила край на всякакви корекции от подобен тип и вече е напълно естествена.



Кортни Кокс през 2015 година


Актрисата съобщи пред списание New Beauty, че е недоволна от резултата след хирургическата намеса и всъщност си е представяла визията си по доста по-различен начин.

"Годините минават и кожата ми увисва. Опитах се да спра този процес, но в крайна сметка започнах да изглеждам изкуствено. Правиш си това и това и нямаш представа как ще изглеждаш, докато не се видиш в огледалото и не си кажеш: "Ох, по дяволите, не изглеждам както исках", искрена е Кортни.



Кортни Кокс през 2017



Кортни Кокс през 2015