Ново проучване, в което участват жени на възраст между 20 и 35 години, показа, че по-вероятно е да изневерят тези, които се занимават с канцеларска работа, интелигентни и с голямо чувство за хумор.

Но защо жените въобще мамят мъжете си с други?

На първо място го правят, за да отмъстят на своята половинка за неговото предателство. Много от анкетираните се оплакват, че след брака мъжете им са се занемарили, надебелели са и вече не ги привличат сексуално. "Исках авантюра и емоция, която не изпитвам у дома от години", казват още участничките в проучването. Мъже, внимавайте и с фантазиите на своята половинка. Колкото и странни да са те, изненадвайте я от време на време, защото в противен случай рано или късно жената ще си намери къде и с кого да ги осъществи.

Четете още: Машина за оргазъм

Не е за пренебрегване и това, че голяма част от анкетираните признават, че липсата на секс цяла година ги е вкарала в леглото на друг мъж. "Съпругът ми спря да ме желае" или "Той никога не беше инициатор за секс" са другите основни причини за изневяра.

Не липсват и жени, които признават, че им е била нужна причина да прекратят брак, в който не са се чувствали достатъчно удовлетворени.

Източник: БГНЕС