Автор
Woman.bg

Защо братът на Ким не присъства на сватбата й

Фактът, че братът на Ким Кардашиян - Роб, не присъства на сватбата й с Кание Уест и напусна Европа само ден преди събитието, провокира множество слухове.

Наскоро в ТВ интервю риалити героинята най-накрая сподели какво точно се е случило, че да се стигне до този развой на нещата. По думите на арменката Роб не й е споделил намеренията си лице в лице, а чрез имейл.

Световните медии усилено започнаха да тиражират, че Роб е решил да не присъства на събитието, защото се бори с килограмите, в резултат на това е много емоционален и не желае да бъде фотографиран.

Четете още: Звезди, които не понасят семейство Кардашиян

„С брат ми сме изключително близки, той е един от най-добрите ми приятели“, пък сподели Ким.

„Роб ми изпрати един дълъг e-mail в деня, в който щеше да си замине. Така че скандал между нас нямаше. Тогава си помислих: „Това е моят голям ден и няма да се тревожа с нищо друго.“ Надявам се, че той е ОК. Напълно разбирам това, че той не искаше да види много от хората там, тъй като нямаше да се чувства комфортно сред тях. Надявам се обаче, че няма да пропусне други важни за семейството моменти, защото спомените все пак са нещо много значимо“, допълни още риалити героинята, пише bliasak.bg.

Роб преди

Роб сега