Автор
Woman.bg

Зарежете строгите диети - сладкото е ключът към желаното тегло

И дългоочакваният момент наистина дойде! Дами, зарежете строгите диети и отново дайте път на сладкото, защото според последни проучвания, то не е вредно за стройното ви тяло. Дори е препоръчително.

Учени ни уверяват, че захарта и подсладителите в повечето ни любими сладкиши имат положително въздействие върху организма ни и дори подпомагат забързването на метаболизма, което е най-важното условие за поддържането на желаното тегло. Разбира се,тe трябва да бъдат консумирани в умерени количества.
Причината за положителния ефект на храните, за които досега бяхме сигурни, че са враг на диетата ни, е във факта, че повечето съдържат протеини, въглехидрати, витамини, минерали и други съставки, които ни помагат да запазим фигурата си.
Сред най-добрите за тънката талия десерти са сладоледът, млечният и белият шоколад, кремовете и тортите. Препоръчително е консумацията им да бъде съчетана с дълга качествена почивка, а упражненията и тичането в парка не са желателни, защото ще ни натоварят, но без ефект.



Съвсем скоро предстои да ви споделим и новата рецепта - хит в кулинарията за бананов сладкиш, който топи излишните килограми за отрицателно време. От тук нататък не е необходимо да заобикаляте щанда със сладките изкушения и да се подлагате на лишения. Каква по-хубава новина за съботния ден?

Честит 1-и април, дами!