Автор
Woman.bg

Загадъчното трип хоп дуо Lamb идва у нас през март!

Феновете на нетрадиционното електронно звучене ще могат да чуят на живо английското дуо LAMB, което идва в София, за да представи новия си албум Backspace Unwind.

Датата е 8-ми март, когато Sofia Live Club ще приюти един мистериозен и дълбоко емоционален музикален концерт.

Билетите „Ранно Пиле“ са вече в продажба на цена от 30 лв. /само в магазин Яко – ул. Граф Игнатиев 43/ и в мрежите на Eventim.bg на цена от 33 лв.

Ин и Ян, Нощта и Денят или просто две крайни противоположности – Andy Barlow и Lou Rhodes са двамата музиканти назовавани като Lamb. Характерното дуо от Манчестър спечели сърцата на почитателите на меланхоличното електронно звучене с вечните отнасящи сингли: “Gorecki” и “Gabriel”. Нежен и запленяващ звук, дълбоки и сантиментални текстове, безкомпромисен професионализъм са само три от елементите, които музикантите вкарват в парчетата си, за да докоснат слушателите си много под повърхността. Музиката на загадъчните Lamb e повлияна от трип хоп, хип хоп, дръм енд бейс и джаз. Така тя се превръща в изключително спефицична смесица от актуалните музикални течения, която ги прави една от най-емоционалните съвременни електронни банди.

Англичаните имат дълга и пъстра съвместна история, изпълнена с множество поврати: успешно издадени албуми, солови проекти, световни турнета, драматични раздели и естествени събирания. В крайна сметка, през 2009-та Lamb окончателно се събират и оттогава до сега бандата има изнесени 33 концерта пред стотици хиляди фенове в над 29 различни държави. На 13-ти октомври излезе и 6-тия им студиен албум, озаглавен Backspace Unwind, който включва 10 парчета. Създаването на новия албум е описвано от Lou Rhodes като „откривателско пътешествие, което не се нуждае от карта или компас“. Тя споделя още, че в албума се срещат всички неотъпкани пътеки и непознати музикални методи, които Lamb са избрали да следват през последните няколко години. Резултатът е непреходна, дълбоко емоционална колекция от музика и текст, които влизат под кожата ти и остават там, много дълго след като е свършила последната песен.

Не пропускайте да чуете Lamb на живо с тяхната музикалната изповед Bakspace Unwind, както и вечните: “Gorceki” и “Gabriel”, които неведнъж са били точно описание на най-личните ни емоционални състояния.

БИЛЕТИ РАННО ПИЛЕ: 30/35 лв. /Само в магазин Яко ул. Граф Игнатиев 43 / и на 0886 33 33 67

Стандартни Билети: 33/40лв: Онлайн и в мрежата на Eventim.bg /Пикадили, Офис 1, ОМВ, Германос и др./

Следете събитието на:
https://www.facebook.com/events/281773512025091/