Може да имаме много опит и да смятаме, че няма какво да се обърка. Когато започваме интимни отношения с някого обаче, винаги се случва нещо непредвидено и често оставаме наранени.

Причината за това в повечето случаи е недобре премерения риск и пренебрегването на елементарни съображения, което води до неудачен избор на партньор, независимо дали става дума за дълготрайна връзка или просто секс.

Кои са мъжете, за които е най-добре да забравим?

Бивш на приятелка

Да, има проблем! Както казват старите хора: „Там където е текло, винаги ще тече!“. Отношенията между двама души никога не изстиват напълно и е много вероятно ако предприемете действие към бивш на ваша близка приятелка, да я превърнете в свой враг, защото каквото и да ви каже, тя ще бъде наранена.

Готиният колега от офиса

Може и да ви се струва просто безобиден флирт с опция да прерасне в нещо повече, но всъщност това си е шанс колегите ви да научат много факти от личния ви живот, които не бихте им споделили. Освен това, ако отношенията ви с въпросния господин приключат по неприятен начин, както често се случва, това може да ви подтикне да напуснете иначе добре платената си и хубава работа. А и кой би искал да бъде обвинен в непрофесионално отношение?



Приятел на половинката ви

По принцип изневярата е сред тежките прегрешения в любовта, но тази с приятел на половинката ви е просто непростима. И не, няма вариант, в който вашият човек да не разбере, мъжете обичат да се хвалят един на друг и приятелят му със сигурност ще сподели с друг ваш общ познат. Тайните винаги излизат наяве и то когато най-малко очаквате.

Настоящата половинка на ваша приятелка

Дори и да не сте вие изневеряващият, отново извършвате вид тежко предателство. От което накрая вие ще страдате много повече от другите двама. И разбира се, ще загубите приятелството си.

Женкарят

Със сигурност едно от най-привлекателните предизвикателства за всяка жена е да покори сърцето на онзи мъж, който знае как да я омагьоса, но никога не се влюбва. Зарежете тази идея, това никога не се случва, а опитите могат да ви донесат единствено огорчение и безсънни нощи, докато някъде там ви чака този, който копнее да ви направи щастливи.