Автор
Woman.bg

Забавна игра: Колекция пролет/лято 2015 на Giuseppe Zanotti

Макар че е едва края на януари, вече се опитваме да се настроим твърдо на вълна пролет/лято 2015.

Вече ви показахме какво ви е приготвил за предстоящия сезон маестро Christian Louboutin, а днес е ред на неговия колега Giuseppe Zanotti.

Колекцията на италианеца е вдъхновена от безгрижния дух на 70-те години и по-специално от стила на групите Led Zeppelin и Pink Floyd.

Рекламно лице на кампанията е супермоделът Каролина Куркова. Чехкинята позира на брега на Френската Ривиера, а излъчването й несъмнено се вписва в цялостното бохо чик излъчване на колекцията.

Играйте още: Коя звезда има най-хубавата пригладена прическа?

"Каролина не само олицетворява духа на кампанията, но тя е и ДНК на компанията. Тя е силна и красива жена, която знае какво представлява модата и как да я живее, без никакви предразсъдъци. Тя наистина е Zanotti жена" - споделя самият Giuseppe Zanotti.

Ако искате да разгледате моделите по един забавен начин, можете да се включите в нашата игра тук:

Замисляли ли сте се за покупка на дизайнерски обувки? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече (за сума до 350 лв.). В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече тук.