Автор
Woman.bg

Забавен тест: Изберете си двойка и ще ви разкрием какви сте във връзката си

Чували ли сте за такесика? Тази дума обозначава тактилния начин на общуване и течението в психологията, което го изучава. Специалистите са сигурни, че могат да си направят много изводи за една двойка, ако просто я видят на разходка, например.

Звучи невероятно, нали? Пробвайте нашия тест – трябва просто да изберете онази от двойките, която най-много ви напомня за вас и партньора ви като поведение.



Четете още: Кратък тест на Фройд разкрива вашето подсъзнание

1. Във вашата двойка жената се гордее с партньора си и е готова да разкаже за това на целия свят. Тя е достатъчно самостоятелна и независима, за да не я интересува общественото мнение. Партньорът пък спада към онзи рядък тип мъже, които смятат, че любовната връзка се гради с труд и постоянство. Мотото във вашата двойка е „Напълно открити един към друг“.

2. „Зад всеки велик мъж стои една велика жена“ – това сякаш е писано за вас. Именно жената насочва вниманието на мъжа към най-важните неща и му подсказва върху какво да се съсредоточи в дадения момент. С такава подкрепа човек може далеч да стигне.

3. Във вашата двойка мъжът е безусловен лидер, той носи отговорността за повечето аспекти на отношенията ви. Той е малко избухлив, но партньорката е толкова миролюбива, че го успокоява, бързо слага край на конфликтите и поддържа равновесието в двойката. Чували ли сте израза „Той поддържа и двамата. Тя поддържа баланса“? За вас става дума.

4. Интимната и задушевна прегръдка показва желанието на мъжа да опази партньорката от всякакви неприятности и да я подкрепи във всичките ѝ начинания. Можем само да ви завиждаме – връзката ви се базира на взаимно уважение и безусловно доверие между партньорите.

5. Вашата двойка е хармонична, връзката ви се гради върху взаимната подкрепа. Наслаждавате се на всяка минута заедно, без значение какво правите – може да гледате любимия си сериал или да препускане с кану по реката, най-важното е да сте заедно.

6. Във вашата двойка не е прието някой да се натрапва на другия и да изкарва чувствата си на показ. Всеки от вас уважава личните граници и интереси на партньора. Дълбоко в душата си и двамата сте непоправими романтици.

7. Имате куп селфита заедно, кадрирани и композирани с много вкус. Склонни сте да проявявате публично нежността си с показни жестове. Всичките ви приятели ви смятат за страхотна двойка. Заради общите си интереси никога няма да скучаете заедно.

Автор: Ива Петрова