Автор
Woman.bg

За всички вдъхновени дами: Новият каталог на ИКЕА е тук!

ИКЕА България намалява цените на над 500 артикула от асортимента си. Намалението обхваща цялата продуктова гама, поставяйки акцент върху артикулите за баня и спалня, които са във фокуса на новия каталог на ИКЕА за 2015 г. Това съобщиха от екипа на ИКЕА

България на среща с медиите на 28 август в София, на която бе представен и новият каталог на марката.

Новият каталог включва над 2000 продукта за дома, чиито цени могат само да намаляват в рамките на каталожната година*. (от септември 2014 г. до август 2015 г.).

Нов каталог, нов слоган

ИКЕА България посреща каталога за 2015 г. не само с нови по-ниски цени, но и с нов слоган: „Домът означава много”. В него е залегнала идеята за динамиката на живота на съвременния човек, която води до постоянни промени в облика на дома и неговото значение.

„Домът е мястото, в което можем истински да си почиваме, да се забавляваме с близките и да споделяме пълноценно времето си заедно. Той има различни значения за всеки човек и лесно може да се превръща в градски оазис, в детска площадка, място за романтична вечеря...стига да дадем воля на въображението си. Именно в това се крие най-голямото вдъхновение за нас в ИКЕА”, коментира Йоана Цонева, маркетинг мениджър в ИКЕА България.