Автор
Woman.bg

За трета поредна година DEVIN подкрепя ежегодния дамски тенис турнир WTA ''Турнир на шампионките'' 2014

В края на октомври в София ще се проведе вече ежегодният турнир на женската тенис асоциация WTA.

“Гаранти Коза Турнирът на шампионките” 2014 ще събере в столичната зала Арена Армеец осем от най-изявените тенисистки в света.

Имена, като Андреа Петкович, Доминика Цибулкова и най-добрата българска тенисистка - Цветана Пиронкова ще радват българските тенис фенове в шест поредни дни в специално обособения тенис корт в най-голямата зала в страната. Сред официалните партньори на събитието и тази година ще бъде DEVIN. Присъствието на марката в турнира се свързва с подкрепата на активния и динамичен начин на живот и популяризирането на тениса у нас.

Най-популярната марка бутилирана вода DEVIN е дългогодишен генерален спонсор на Българската федерация по тенис. Основната и най-важна част от сътрудничеството на марката с Българската федерация по тенис е свързана с развитието на младите български тенис таланти. Ето защо специално за младите надежди DEVIN организира ежегодния турнир DEVIN CUP, в който се състезават деца до 18-годишна възраст. Инициативата се провежда всяка година в различни градове, като победителите получават шанса да участват в международен турнир по свой избор, като DEVIN покрива разходите за участие. Така марката затвърждава своя сериозен ангажимент към следващото поколение български тенисисти.