„България Ер” продължава да поддържа високото си ниво на обслужване и едни от най-изгодните условия на пазара.

Авиокомпанията предоставя безплатна регистрация преди полет и изключителната възможност за резервиране на предпочитано място в самолета. Изберете безплатно желаното от вас място на борда чрез своя травел агент или с обаждане в Центъра за обслужване на клиенти на телефон 02/ 40 20 400 за билети, закупени online.

Без излишни разходи и пестейки време – независимо от това коя е вашата дестинация, „България Ер” гарантира пристигане в най-удобното и централно летище.

За разлика от повечето авиокомпании, които промениха своите условия за багаж, националният превозвач ви дава право на един безплатен чекиран багаж до 23 кг и безплатна ръчна чанта до 10 кг. Това ще ви позволи да вземете всичко необходимо за своето пътуване.

Обновеният флот, представен от самолети „Ембраер” и „Еърбъс”, ще ви предложи комфортни и удобни седалки, както и професионален кетъринг, за да се насладите на своето пътуване.

Към любимата дестинация с „България Ер” – куп предимства за клиента, които отговарят и на най-високите очаквания за стандарт и професионализъм.