Днес искаме да ви представим поредната вкусна книга -"50 неустоими десерта". В нея ще намерите разнообразни сладки рецепти, създадени от шеф Ивелина Иванова, през годините.

Рецептитв са разделени в четири части – сладкиши и торти, сладки и бонбони, кремове и сладолед, като специално внимание е отделено на така модерните в днешно време веган предложения.

Десертите са очакваният щастлив край на вкусната история, разказана от готвача, по време на обяда или вечерята, те дават вълнуващото усещане за празник и малцина са тези, които не се поддават на изкушението им.

Не случайно сладкарството е съвсем отделен жанр на кулинарното изкуство, със собствени правила, методи и цели. Усвояването му изисква толкова отдаване, колкото и всяка друга област на човешката наука и култура. А една добра книга с рецепти винаги може да е правилното начало в това сладко пътуване....

Зарадвайте близките си хора с вкусни и красиви сладкарски произведения от книгата "50 неустоими десерта"

За автора:

Шеф-готвач на Menumag.bg и на списание "Меню" от самото им създаване. Автор е на много кулинарни книги и водещ на готварски курсове за любители. За Ива готвенето е повече от професия – то е просто начин на живот. Ива притежава усет и талант да създава нови вкусни ястия - и в работата си, и у дома.

Книхата може да закупите тук:

http://shopping.bg/50-neustoimi-deserta-ivelina-ivanova

Книга: „50 неустоими десерта”
Автор: Ивелина Иванова
Издателство:Gourmet publishing