Автор
Woman.bg

За перфектната си фигура Шерил разчита на движението

Шерил Коул, е не само секси, но и с перфектна фигура.

Сладката британка е дребна и слаба по рождение. Но винаги е поддържала тялото си във форма и то с упоритостта, която влага и в развитието на кариерата си.

Певицата, която съвсем скоро ще се изяви отново като жури в риалитито X Factor, признава, че не спортува толкова, колкото би искала.

Бъдещи колеги на екрана - Шерил и Саймън



Тя следва план, известен като Лептин-диета – 3 хранения дневно, като между всяко остават 5 часа... глад.

Коул по принцип внимава с въглехидратите – избягва тестени изделия и паста най-вече, но си оставя специален ден в седмицата, посветен на любимите й калорични глезотии.



Красавицата обаче е убедена, че лишенията не помагат в отслабването, защото създават психическо напрежение. Според нея спортът е по-добрият начин за контрол върху теглото.

Като изпълнител, Шерил е подложена на нечовешки танцови репетиции. За да може да издържа изпълненията си на живо, в които пее и танцува едновременно, тя репетира поне по 25 часа седмично.



Иначе посещава малко, закътано фитнес студио в Лондон. Когато пътува или остава да живее в Лос Анджелис за по-дълго време, разчита на личен треньор, с който тренира карсио и упражнения с малки тежести у дома или в хотела.