Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Юли - съдбоносен за Овните, носи промени в живота на Девите

Ето го и месечния ни хороскоп:

Овен
– През юли в живота на много от вас ще станат съдбоносни събития, които кардинално ще променят отношението ви към живота, ще ви заставят да преразгледате жизнените си принципи и приоритети си. Ще имате пълна свобода на действие и сами ще създавате правилата, по които да се играе. Съобразителността и бързите реакции ще ви помогнат да успявате. Внимателно проверявайте, пресявайте и не се предоверявайте на голямото количество информация, която получавате. Първата половина на месеца акцентът ще падне върху добрите възможности и перспективи, а втората – върху обогатяване на любовните отношения, създаване на домашен уют. Не се претоварвайте с допълнително работа. Добро време за почивка, пътуване дори зад граница. В края на месеца ще се открият добри финансови перспективи и изгодни инвестиции. Особено успешни ще бъдат вложенията в недвижимо имущество. Семейните хора да обърнат повече внимание на половинките си, да прекарват повече време с тях и да им покажат, че не са им безразлични.

Телец – През юли ви очаква невероятен късмет, защото това, което искате ще започне само да идва в ръцете ви. Съдбата ще ви даде нещо или ще ви изпрати някой, който да ви напътства по правилния път и да ви накара да преосмислите досегашният ви живот. Повече няма да е необходимо да балансирате между крайностите. Хармонията сама ще влезе в живота ви и ще сложи всичко по местата си. Ще станете отново по-самоуверени и целеустремени. Късметът просто ще ходи по петите ви, а вие бъдете готови с чисто сърце и добра душа да приемете всичко. Звездите ви препоръчват да се справите със своя вътрешен свят, да приведете в ред мислите си, да подредите приоритетите си, да си изясните какво точно искате, какво сте готови да пожертвате за него и да знаете на кого и за какво да разчитате. Жизнено необходимо е за вас да възстановите равновесието между гласът на разума и зовът на сърцето. Всичко, което правите да е приятно и за душата, и за тялото. Към края на месеца ще ви се удаде възможност да заработите прилична сума пари за относително кратък промеждутък от време и без особени усилия.

Близнаци
– Юли ще бъде благоприятен и удачен период в живота ви. Мнозина ще могат да направят кардинални промени. Ще имате важно и приятно събитие, което ще ви подтикне към решителни действия. Това, което преди ви се е струвало непостижимо, сега само ще трябва да протегнете ръка и да постигнете желаното. Има и такива, които не вярват в късмета и не искат да се възползват от него като смятат, че безплатно сирене има само в капана. Просто трябва да погледнат с различни очи света и да приемат, че всички имат право на щастие. Едва тогава може би ще забележат, че има толкова перспективи и добри възможности около тях. В началото на месеца овладейте чувството за авантюризъм, жаждата за свобода и крайности. Опитвайки вкуса на адреналина трудно ще искате да се откажете. Изненадващо леко ще започне да се разширява вашият кръг от приятелства. В края на месеца ще можете да изявите своя професионализъм, компетентност и постигане на някаква победа. Ще бъдете доволни от себе си. Деловата страна на живота ви ще бъде успешна без да полагате особени усилия.

Рак – Звездите обещават през юли добри времена за вас. Ще имате приятни задължения, които ще ви носят удоволствие.Най-важното е да не губите силите си за дреболии, да избягвате конфликтни ситуации и негативни личности. Обградете се само с безкористни, отзивчиви и приятелски настроени хора, на чието рамо можете да се облегнете във всеки момент. Но вие също трябва да правите само добро в полза на своите близки. Сега много от тях се нуждаят от вашата подкрепа и разбиране дори да не ви кажат нищо. Юли ще премине положително и весело, ще имате доста приятни мигове, които ще ви подарят неповторими чувства и впечатления. Вие сте изпълнени със сили и енергия за постигане на своите цели, но ще останете изненадани от резултата, защото на такъв благоприятен и успешен изход дори не сте разчитали. Първата половина на месеца ще бъдете много по-активни, няма да можете да стоите на едно място и постоянно ще творите нещо. Благоприятното разположение на планетите ще окаже положително въздействие върху отпразнуването на рождения ден на родените през юли Раци. По-добре да прекарате този ден на открито, сред природата, с приятели. Ще получите неочаквана финансова придобивка през месеца.

Лъв – Звездите ви съветват през юли да отидете на всяка цена на почивка, за да възстановите вашите сили и изразходваната енергия. В началото на месеца трудно ще преодолявате състоянието на мързел и нежеланието нищо да не правите. Това е разбираемо, тъй като силите ви са отдавна изчерпани и имате нужда от качествена почивка. Отдавна е време да се отпуснете. Тези, които не ги пускат шефовете им или са такива обстоятелствата, при които не могат да си го позволят, тогава да сведат стресовите ситуации и напрежението до минимум. Независимо от всичко, юли ще бъде относително спокоен и балансиран месец, без никакви извънредни ситуации и форсмажорни обстоятелства. Можете да си позволите да помечтаете, да планирате близкото бъдеще, да анализирате миналото и да осмислите грешките си. Някои ще променят коренно отношението си към живота. Ще започнат промени с външният вид – прическа, гардероб, аксесоари. Звездите ви съветват да избягвате конфликти и да предизвиквате физически лица. Използвайте всяка възможност да напускате пределите на града. Смяната на обстановката ще ви повлияе добре. Не изливайте душата си пред всеки, бъдете по претенциозни към събеседниците си. Опитайте се да бъдете последователни в своите решения, мисли и действия.

Дева – През юли за вас ще задуха вятърът на промяната. Не очаквайте, че всичко ще се случи от един път. Измененията ще стават бавно, постепенно ще се внедряват в обичайния начин на живота ви. Възможно е това да бъдат нови навици, привички, хобита, смяна на дейността, среща с нови хора, които ще изиграят важна роля или дори да придобиете нов поглед върху живота. Вие по природа сте стабилни и предпочитате да бъдете уверени в бъдещето и всичко, което ви заобикаля, но не се притеснявайте, че нововъведенията ще се отразят по някакъв фрапиращ начин на самочувствието ви и благосъстоянието ви. Всичко ще става по толкова естествен начин, че няма да разберете кога е настъпил преломният момент. Във всеки случай ще имате много комуникация, срещи, запознанства, които ще внесат разнообразие в живота ви и ще доведат до нови перспективи. Бъдете по-внимателни към всичко, което се случва. За да останете през цялото време в добро настроение и вдъхновени, не разкривайте на никого своите планове. Не се затваряйте в себе си, възползвайте се от свободното си време да се развеселите и да изпитате нови положителни емоции и чувства.

Везни – В средата на лятото личният ви живот ще получи нов импулс, ще стане по-наситен и разнообразен. Очакват се да се развият интересни събития. В юли Уран от дома на партньорството ви ще активира няколко аспекта и може да се очакват сюрпризи в любовта, но не всички ще бъдат приятни, тъй като планетните влияния са противоречиви. Ако в отношенията вече е имало сложни моменти, то не е изключено те да прераснат в конфликт. Трудно ще стоите на едно място, ще предпочетете активният начин на живот. Тези, които имат големи и сериозни планове за бъдещето, ще правят всичко по силите си, за да ги претворят в реалността, да използват максимално възможностите. Звездите ви съветват да избягвате двусмислени ситуации, да се вслушвате във вътрешните си чувства и само така интуитивно ще можете да изберете правилната посока. В началото на месеца ще ви бъде поискана услуга, но не бързайте да приемате, дори да е в рамките на възможностите ви. Този човек е неискрен и никаква благодарност няма да получите. През месеца ще бъдете пълни с енергия и вдъхновение. Заедно с вашият оптимизъм и откритост ще постигнете много.

Скорпион
– Юли ще бъде месец за размисъл на Скорпионите. Те ще преосмислят целия си живот от началото до края, анализирайки своите постижения и провали, преоценка на ценностите си. Всичко това ще ви помогне да видите света по различен начин, да забележите това, което досега не сте забелязвали, за предотвратяване на евентуални нови грешки и възможни неуспехи. Ще разберете, че основните инвестиции трябва да направите в себе си, в своето развитие и обучение. Трябва усърдно да работите над себе си, за да постигнете повече. Вашето бъдеще зависи от вас. Веднага щом промените вътрешният си свят, ще се промени и околният. Другите ще започнат да ви ценят и уважават повече. С лекота ще преодолявате малките неуредици. Избягвайте ситуации, когато започне да преодолява мързелът или да ви спада настроението. Срещнете се с някой жизнерадостен приятел. Този човек ще ви зареди позитивно. Ако нямате възможност да промените хода на обстоятелствата, то изменете своето отношение към проблема. Ако трябва да вземете решение, но ви гризат съмнения, веднага се откажете – това не е за вас.

Стрелец – В личният живот ви очакват не малко позитивни събития. Звездите са на ваша страна и много мечти могат да се сбъднат. В дома на партньорството ви е разположена планетата Венера, така че отношенията ви с любимия човек ще бъдат нежни и ще има взаимно разбирателство. Ако са били сложни досега, то те ще се подобрят със сигурност. Благотворното влияние на планета ще ви помогне да се разкриете в любовта, красиво да изразите чувствата си и да се покажете откъм най-добрата си страна. За тези, които са сами ще се разкрият нови любовни възможности. Юли ще бъде един много активен месец за вас. През цялото време ще бързате, ще правите нещо, ще се стремите към нещо. Всяко ваше действие ще е крачка напред към целите ви. Всичко ще си дойде на мястото, ще бъдете заобиколени от положителни обстоятелства и оптимистични хора. Среща със стар приятел, с когото отдавна връзката е прекъсната. Независимо от това, срещата ще бъде топла и приятелска, ще повлияе върху хода на вашите мисли и ще ви застави да се замислите над много неща. Ще се опита да разкраси своята история и да се изкара малко по-преуспяла личност отколкото е. Меркурий носи всички предпоставки за успешна професионална дейност. Можете смело да генерирате нови идеи.


Козирог – На вас сериозно ви липсват емоции, ярки впечатления, забавления и смях, така че по всякакъв начин ще се стремите да разнообразите живота си и както знаем, който търси – намира. Месецът като цяло ще бъде успешен и проспериращ, поне за някои от вас. Вие сте своенравни и много хора няма да разберат вашите благи намерения, затова избягвайте да влизате в спорове. Само така ще запазите добрите приятелски отношения и доброто си настроение. Бъдете оптимисти и не хабете сили и нерви да доказвате своята правота на всяка цена. Късметът ще ви следва по петите, но само ако не споделяте с другите своите планове и идеи, иначе ще ви избяга. В кариерата сега никакви перспективи и нови възможности не се предвиждат, затова не се хабете в рутинна работа. Вземете си своя отпуск, вижте свят и добре си починете. За тези, които не могат да се откъснат от своите задължения и отговорности, звездите обещават тих и спокоен период. Темата за любовта ще придобие особена дълбочина. В сферата на отношенията трябва да съсредоточите много енергия. Личният ви живот може напълно да се преобрази. Ако търсите своя половинка, обърнете се за помощ към стар приятел, който има контакти с интересни хора от противоположния пол. Ако предприемете първата стъпка към запознанство, то имате всички шансове да намерите своето щастие.

Водолей
– Идват едни от най-добрите дни за личният живот на Водолеите. Звездите обещават един извънреден период изпълнен с вълнуващи събития на любовния фронт. Астрологичната ситуация през юли е уникална и благоразположението на звездите обезателно трябва да се използва. Тези, които нямат партньори, нека не чакат някой да дойде да ги покани, а да използват всички възможни начини за запознанства дори и помощ от приятел. Добро предзнаменование е Венера – планета на хармонията и любовта се намира в полето на любовта ви. Няма причина да не бъдете щастливи. Ако личният ви живот не погълне цялото ви внимание, то ще преуспеете и на работа. Почти целият месец е активно и продуктивно време за кариерното развитие. Професионалната среда е динамична. Обемът на работата ще се увеличи, но с вашето трудолюбие и настойчивост ще успеете да се справите с всички задачи. Ще създадете имидж на надежден сътрудник и компетентен специалист. Вашето старание би трябвало да бъде оценено и възнаградено щедро. Пазете се от тайни доброжелатели, които могат да се активизират в началото на месеца. Не всички ще се радват на вашите успехи, има и завистливи хора.

Риби – Астрологичната обстановка през юли обещава за вас непрестанен поток от вдъхновение и жизненост. Ако имате някакви тайни мечти и желания, то сега могат да се изпълнят. Необходимо е просто да се избавите от своите предразсъдъци, да преоцените жизнените си ценности и приоритети и да започнете да живеете за себе си. Не е нужно да жертвате своето щастие заради щастието на другите, дори да са вашите близки. Ще изпаднете в ситуация, при която чувствата ви ще зоват за едно, а гласът на разума ще настоява за друго. Вие също трябва да си вземете почивка и да решите какво искате най-много. Прекъснете затвореният цикъл дом-работа-дом и допуснете малко разнообразие във всекидневието си. Често е трудно за вас да свикнете с новите условия и да приемете каквито и да било промени в живота си, но след първата стъпка вече по-лесно ще се диша. Който не е доволен от своята работа, време е да помисли за смяната на работното място. Също може да смените дейността, да се запишете на курс. Не слушайте доброжелатели, които искат да ви учат как трябва да се живее. Те не са искрени с вас. Рибите, които са без партньор, имат всички шансове да срещнат някого.

Четете още: Тези 4 зодии ще имат страстна любов през лятото