Флиртът на Явор Бахаров с Виктория Терзийска от „Мастило” е в миналото – новата муза на актьора е червенокоса моделка с излъчване на Лолита.

Двойката направи публичния си дебют завчера на червения килим на наградите Jameson Златна бленда.

Между няколко наздравици с уиски те почти не пускаха ръцете си и със симпатична неохота позираха пред фотографите. Бахаров бе номиниран в категория „Лошо момче” за ролята на турския наркобос Бардем в „Под прикритие”, съобщи blitz.bg

Четете още: Луиза Григорова: Oтрових се от ревност

Призът обаче бе връчен на друга емблематична мутра от криминалето на БНТ – Мариан Вълев-Куката. С общо шест статуетки „Под прикритие” отвя конкуренцията сред сериалите във второто издание на конкурса, който поощри и филми, публично представени на 1 юни 2013 – 31 юли 2014.

Моментът, в който ченгетата обръщат Свети Влас, преследвайки Джаро, бе обявен за най-добра екшън сцена, а разстрелът на мафиота на гробищата – за най-грабваща история.

Легендарната Татяна Лолова заслужено бе коронясана за комедийна кралица за ролята на мама Еми в ситкома „Домашен арест”.

„Изведнъж разбирам, че тук има пак нещо нагласено. Тези прекрасни актриси Лулчева и Янорова как ще ги погледна след това. Обожавам ги. Но какво да направя, че аз съм майка на Мая Бежанска, а тя раздава наградите. Всичко става с връзки. Разчитайте на връзките си, за да успеете. Мен ме поканиха официално, като ми казаха, че аз съм победител. Идвам на церемонията и ме питат: „Как се чувствате като номинирана?” Е как така, аз съм наградената”, пошегува се от трибуната Лолова.

Категорията “Най-добър филм” на публиката за втора поредна година донесе награда на Ники Илиев за “Живи легенди”. Журито пък категорично обяви “Съдилището” на Стефан Командарев за филм на годината.

Снимка: Булфото