Автор
Woman.bg

Яна на Петко: Доменик го пазим за Никол Лозанова

Яна Димитрова разкри, че малкият Доменик е зает, узна HotArena. Малчуганът е почти на годинка, но вече е сватосан с 3-годишната Никол Лозанова. „Доменик си е избрал вече и съпруга, или по-скоро жена засега. Това е малката Никол“, през смях призна младата майка в предаването на Николета Лозанова „Папараци“.

Двете деца явно често прекарват времето си заедно, а и ще бъдат модерна двойка – мъжът да е по-млад от жената. Или както са казали – хвани си кака, да те отрака!

В интервюто съпругата на Петко Димитров не скри, че планират второ бебе. „Разбира се, че искам още едно дете да имам. Мечтаем с Петко да имаме момиченце. Мисля да изчакам още съвсем малко време и съм готова“, призна с блясък в очите хубавата Яна.

Двамата с Петко изчакват Доменик още малко да порасне. Сега почти цялото им внимание е съсредоточено върху него. Дом тепърва прохожда и баща му постоянно го придържа и му помага. „Не съм имала никакви проблеми с Доменик.

Той е много послушно бебе. Веднага му създадохме режим на хранене така, че да не се буди през нощта. Вечер не му четем приказки, Дом обича да му пеем. И Петко пее… Ужас…“, смее се искрено Яна.

Споделете какъв е хранителният ви режим и спечелете награди от Jamieson