Автор
Woman.bg

WOW! Вижте как изглежда Ева Лонгория без грим

Вчера си говорихме за селфитата без грим на звездите и по-точно за това как известните дами качват снимки, на които са без макиаж, но пък за сметка на това кадрите са усърдно обработени, за да се замаскират несъвършенствата във външния вид на въпросните знаменитости.

Точно на време, за да ни опровергаят и за да докажат, че гореспоменатите изводи не са общо валидни, идват фотосите на чаровната Ева Лонгория без капка грим.

Ева Лонгория по бански

Красавицата зарадва феновете си с два кадъра, на които не просто позира без грим, но, както отбеляза самата тя, въпросните снимки не са с добавени филтри. Видимо е, че няма и игра със светлината, няма избор на подходяща поза, просто актрисата се е снимала след ставане от сън, с изящни черти на лицето, естествена, лъчезарна и с... дребни несъвършенства по кожата, които обаче не я загрозяват, а я правят още по-привлекателна.

Защо по-привлекателна ли? Ами просто защото решението да се покажеш напълно натурална е неустоимо свидетелство за увереност. Вярваме ще се съгласите с нас, че няма по-привлекателно нещо от жена, която се приема така каквато е и е в мир със себе си.

Затова и ние сме твърдо на мнението, че Ева изглежда приказно на въпросните снимки. А вие какво мислите за визията на бившата отчаяна съпруга, дами? Харесва ли ви тя без грим или не?

Парти визията на Ева Лонгория