Треньорката Мирела Ингамелс е от онези жени, на които няма как да не се възхищшаваме искрено.

Дори и след раждането на първата си дъщеря преди 11 месеца, тя успява да си възвърне фигурата и да изглежда наистина невероятно.

По време на бременността тя качва 10 килограма, но това никак не я притеснява и тя успява много бързо да се върне към предишните килограми, благодарение на подробния режим, който следва.

Четете още: По-красива - преди или след раждането?

"По-голямата част от натрупаните килограми бяха от бебето и неговата плацента. Фактът, че тренирах докато бях бременна и че преди да забременея се занимавах с бодибилдинг много ми помогна. Колкото повече мускули имаш, толкова повече калории се изгарят докато тялото е в покой. Да виждам тялото ми докато се развиваше по време на бременността беше предизвикателство, но си струваше. Не започнах да тренирам веднага след като родих малката, защото исках да имам малко време, което да прекарам с нея. Мисля, че е важно жената да се грижи за себе си, но и да се радва на малките удоволствия, свързани с майчинството. Като цяло никога не съм яла много вредна храна, защото не ми харесва начина, по който ме кара да се чувствам", споделя тя в профила си в социалната мрежа Instagram.

Четете още: Каиа - малката проекция на Синди Крауфорд

Нещо повече, само няколко седмици преди да забременее, Ингамелс достига до второ място на третия конкурс за красота, на който се явява в живота си.

С времето тя започва да тренира все повече и си възвръща същия режим преди майчинството - тренира по 90 минути на ден интензивно, като главната й цел е не сваляне на тегло, а поддържане на добра форма.