Автор
Woman.bg

Woman.bg ви пита: Коя според вас трябва да стане кралицата на Dancing stars?

Много се радваме, че нашата фаворитка за спечелване на титлата Кралица на Dancing stars е финалистка в танцовото шоу.

Няма да ви разкрием коя е тя, но пък ще си сверим часовниците с вашето мнение като ви попитаме коя от двете дами трябва да спечели приза в предаването.

След вчерашния полуфинал стана ясно, че за титлата ще се борят Михаела Филева и Албена Денкова.

След напрегната надпревара снощи, бронзът отиде при Дарин и Ани, за които третото достойно място е тяхната победа. „Научих тялото си да се движи в ритъм, благодаря на целия екип на Dancing Stars”.

Aлбена посвети своя първи танц – тангото, на своята майка. „Не може класирането да е твоята мотивация. Мотивацията е любов” – така Албена коментира движещата сила в нея, която я заведе до заветния финал в Dancing Stars.

Контемпорарито на Михаела и Светльо отново доказа, че младата изпълнителка заслужава титлата „Мис чаровност” на Dancing Stars 2014. Емоцията, която тя предаде чрез танца си, дори напълни очите на Христо Мутафчиев със сълзи. „Бандитската” хореография в танца с четирима професионалисти затвърди 40-те точки. Светльо и Михаела съчетаха цели 6 стила и се справиха безупречно.

Четете още: Били Хлапето и Михаела Филева с нов клип

Двете финалистки – Албена Денкова и Михаела Филева ще се борят за титлата Кралица на Dancing Stars 2014 в четвъртък, 5-и юни, от 20.00 часа по Нова.