В деня на евровота в. "Билд" зарадва читателите си с поредица от снимки, които показват дупето на Кейт Мидълтън.

Първият кадър е най-пресен и е от пътуването на херцогинята на Кембридж със съпруга й принц Уилям и синът им Джордж в Австралия. След приземяването на хеликоптера, когато кралското семейство излязло от машината, вятърът от перките направил услуга на фотографката Диане Морел. Вихрушката вдигнала ефирната рокля на херцогинята и показала нейните прекрасни бедра и стегнатото й дупе. Самата фотографка разбрала с какво съкровище я е дарил апарата й чак при внимателен преглед на кадрите.

Оказва се, че вятърът непрекъснато изненадва Кейт. Миналата година в Канада жълтата рокля на херцогинята предлага на бдителен фотограф епична гледка изпод полата й.

Четете още: Кейт Мидълтън има конкуренция

Преди няколко месеца за радост на папараците вихрушка отново вдигна роклята на Кейт. Кадърът е направен при слизане по стълбата на самолет в Брисбейн и хваща херцогинята в преден план, разкривайки нейните стройни крака и почти целите й бедра.

Четете още: Принц Джордж вече задава модни тенденции

Явно след последния инцидент и показването на елементи от секси физиката на Кейт ще й се наложи да наложи стриктни промени в гардероба си. Твърди се, че кралица Елизабет II е поръчала с тази работа да се захване личната й стилистка Анджела Кели, която се грижи за кралския гардероб вече 20 г. И никога не допуска грешки.