Възторг в чужбина, критика у нас за участника ни в „Евровизия“

14 март 2017 | 14:23
видяна 7907
коментари 10
Снимки: facebook.com/pg/Kristian.Kostov.Official

Кристиан Костов е българският претендент в тазгодишното издание на "Евровизия 2017", което ще се състои на 11 май в Киев. Според предварително изтегления жребий финалистът от четвъртия сезон на музикалното състезание "X Factor" ще излезе на сцената във втория полуфинал на музикалното състезание, което ще започне в 22 ч. българско време.

Участникът ни ще представи България с песента "Beautiful Mess". В нея се пее за младите хора, които не се отказват от ценностите си и неотлъчно следват пътя към мечтите си. За първи път тя прозвуча пред широката аудитория вчера вечерта в официалния YouTube канал на "Евровизия" и в сайта на конкурса, като в рамките само на 12 часа тя събра 200 000 гледания.


За наше огорчение песента на Кристиян се сблъска с не особено позитивни коментари в не малко форуми у нас. За сметка на това обаче за наша радост и много приятна изненада, установихме, че по адрес на нашата песен се бяха изсипали и продължават да валят нестихващи възторжени мнения и високи оценки, идващи не толкова от родни меломани, колкото от фенове на конкурса в чужбина. Броят на коментарите и към момента продължава да расте и те са повече от възхитителни.

"Това е любимата ми песен тази година. Време е да спечелиш, България. С обич от Гърция."

"Прекрасен глас! Страхотен текст и мелодична песен! Обичам я! Отивайте на финал, България. С обич от Финландия!"

"Уау, великолепно! Песента вече е в моя топ 5 и няма кой да я измести. България винаги успява да изпрати страхотни песни на конкурса. Успех от Италия."


Песента е създадена от "Вирджиния рекърдс" с творческия екип на Symphonics, в който са композиторите и музикални продуценти Борислав Миланов (България), Себастиан Арман (Австрия), Йоаким Бо Персон (Швеция). Тандемът стои зад "If Love Was a Crime" на Поли Генова. 

След публичното представяне на песента си Кристиян Костов сподели: "Това е най-големият и вълнуващ подарък, който можех да получа два дни, преди да навърша 17 години. Новината, че съм избран да представя България на тази престижна сцена ме кара да се чувствам безкрайно щастлив, но и отговорен пред всички българи. От избраните участници досега, се очертава да съм най-младият, което ми се случва често. Но точно това ме мотивира да покажа, че е важно колко е голямо сърцето, таланта и вдъхновението".

Ние стискаме палци на Кристиян и му желаем успех, защото нашето момче го заслужава!

Коментари

10 леля Радка
  17 март 2017 | 10:30 отговор
 

Да плюе всичко български се превърна в запазена марка на нашенеца. Свикнахме,но не сме се примирили,отвращават ме!А песента и Кристиян са пПРЕКРАСНИ! Желая му успух!

 
9 Илиян
  15 март 2017 | 17:47 отговор
 

Песента е невероятна без значение, дали е на фестивал или не!

 
8 МayMi
  15 март 2017 | 11:14 отговор
 

Невероятен глас!ЕдНа от най-добрите български песни в последните 10 години.Желая успех на Кристиян!

 
7
  15 март 2017 | 11:12 отговор
 

Прекрасен! Успех!

 
6
  14 март 2017 | 19:53 отговор
 

Браво,молодец!

 
5 Една българка
  14 март 2017 | 19:52 отговор
 

автор: НАДЕЖДА ЗАХАРИЕВА Колко сме злобни. Колко сме жалки. Как ни заробват, чувства-подпалки. Колко враждебни. Колко сърдити. Колко на дребно, тровим си дните. Колко сме остри, даже без нужда. Чисто и просто, колко сме чужди. Колко се мразим. Колко си пречим. Сякаш на тази земя сме вечни.

 
4 Мариела Георгиева
  14 март 2017 | 17:32 отговор
 

"...песента на Кристиян се сблъска с не особено позитивни коментари в не малко форуми у нас"... За пореден път масовият българин мрази, "плюе", завижда, ЗЛОБЕЕ! Против кой злобеете, бе, "хора"! Против талантливите млади хора, които още не са си били камшиците "на Запад" ли?! Против нещо красиво, което може да се свърже с България, освен с мангалите на социални помощи в Западна Европа и източвачите на кредитни карти с БГ паспорти! Кое не ви хареса, хайтъри долни! Вече не мога да ви издържам! Браво, Крис! Още в X Factor ти беше фаворитът за нашето семейство! От сърце ти пожелаваме успех, мило момче! Гордея се с теб! Като майка! П.С. И, Крис, не чети коментарите на скодоумните хайтъри! Злобата е храната за българина последните 20 години....

 
3 Величкова
  14 март 2017 | 17:22 отговор
 

Желая успех!Прекрасно изпълнение!

 
2 ПЕТКОВ
  14 март 2017 | 13:47 отговор
 

БРАВО, ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ТОВА ТАЛАНТЛИВО МОМЧЕ И ДАЙ БОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ ПЪРВО МЯСТО

 
1
  14 март 2017 | 13:43 отговор
 

Страхотна песен и изпълнение ! Успех !

 

Добави Коментар

Най-четени