Автор
Woman.bg

Възможно е - тя има 5 деца и е в перфектна форма!

Симон Гейтли е изумителна дама, която се опитва да вдъхнови повече майки да отделят време за спорт. 35-годишната британка има 5 деца и въпреки многото раждания е съумяла да запази перфектна фигура. Това разбира се изисква жертви: Симон става в 5 часа сутринта, тренира всеки ден и за да бъде по-забавно и да прекарва повече време с децата си, тя дори ги използва вместо тежести.

При първата си бременност Симон качва 30 килограма и споделя, че знае от първа ръка какво е да влезеш във форма, след като наддадеш толкова много.



Четете още: Това ли е бабата на бъдещето?

В началото на тази година Симон решила да си направи акаунт в Instagram, в който да поства лични снимки. Без да разбере как, той се превръща в истинска сензация и майки от различни краища на света започват да я следват в социалната мрежа.

"Това да балансираш между задълженията си на майка и воденето на здравословен начин на живот не трябва да е трудно. Въпреки това знам, че за много жени е точно така и затова се опитвам да им помогна", споделя тя.

"Стремя се да ходя непрекъснато, когато сме заедно с децата ги водя да караме колела и да се разхождаме в планината, искам те да се наслаждават на активности на открито, вместо да стоят вкъщи и да играят компютърни игри. Ходя на фитнес само два пъти седмично и имам чудесно тяло, освен това от време на време се наслаждавам и на шоколадови изкушения. Дори използвам децата си вместо тежести, когато тренирам и на тях много им харесва. Когато правя лицеви опори, качвам някое от тях на гърба си. Стремя се да се храня здравословно, изпълнена съм с енергия и въпреки че имам пет деца, успявам да намеря време за себе си", споделя Симон.



Четете още: От военна в Афганистан до фитнес модел в Instagram

Симон, съпругът й и петте им деца Мини (3 г.), Индия (5 г.), Блосъм (7 г.), Честър (8 г.) и Съмър (10 г.) правят упражнения заедно.

Въпреки това многодетната майка признава, че здравословният начин на живот невинаги е бил неин приоритет.

"Когато бях бременна за първи път със Съмър, ядях твърде много и качих доста килограми, бях с поне 30 кг повече. За щастие успях да ги сваля бързо, тъй като ме очакваше сватба 10 месеца по-късно. Въпреки че след това имам още 4 бременности и коремът ми се е разтягал доста пъти, успявам да поддържам силни коремни мускули", допълва тя.



Четете още: Как се промени идеалът за женско тяло за 100 години (Галерия)

"За всички мои бременности сумарно съм качила общо 114 кг, но успях да сваля всички тях. Стремя се да хапвам прясна храна и избягвам преработените храни като спагети и хляб", казва още тя.

Ето и примерното меню на Симон за един ден:

Закуска: Плод, кисело мляко, мюсли и две твърдосварени яйца

Обяд: Салата с някакъв пълнозърнест продукт и сьомга или пиле

Следобедна закуска: Овесени кексчета или пуканки