Автор
Антония Михайлова

Върхът на абсурда в секс фотографията

Няма спор, една от най-приятните и запомнящи се части от писането и създаването на текстове, посветени на секса, е намирането и поставянето на снимка. Тя е тази, която разкрива и най-красноречиво говори за идеята на сексуалното послание. Дали ще бъде поднесена в открит и директен образ или чрез езика на метафората, няма значение. Важното е тя да бъде едновременно и примамваща, и атрактивна, и зрелищна, и съблазнителна, и магнетизираща вниманието на читателя от мига, в който той, волю-неволю, попадне на нея. С две думи - работата невинаги е толкова лесна...

Да видим най-нелепите, недомислени и дори смущаващи фотографии със сексуално съдържание, които определено ще ви позабавляват:

1. Красиви женски извивки, напращял млад мачо, стилно прегърнати в центъра на леглото. Дотук добре. Ама, хайде, честно казано, има ли някой, който би напълнил спалнята си с цял арсенал секс играчки. Е, дори и да е така, нужно ли е всички да бъдат използвани едновременно?



2. Не опитвайте това у дома! Едва ли някъде ще прочетете или някой ще ви каже, че изпирането на презервативи и използването им повторно е добра идея?!



3. Радваме се, че тази двойка все още поддържа своя интимен живот жив, но... въпросната бита сметана върху гърдите му ни идва малко в повече.



4. Не сме сигурни какво точно се случва тук, но със сигурност подобно групово забавление е за предпочитане да се случва върху по-широка площ. Пък и дневната светлина не е особено добра идея.



5. Фрапиращ кадър, но... непретенциозно напомнящ на третокласен порно филм в стил "Красавицата и звярът".

6. Хм, не мислим, че тези цветисти големи шалове, дискретно виснали над главите на персонажите, се вписват в композицията толкова добре...



7. Няма значение как и защо този мъж се е озовал насред пустинята без риза и обувки. Важното е куклата да е надута...

8. Любовта е като отворена книга. Пък било то и кацнала на покрива на многоетажна градска сграда...

9. Той може да задържи шапката си толкова дълго, колкото тя – пантофите на ходилата си. Виртуозно, нали...

10. Това е една от най-озадачаващите и нелепи употреби на белезници, които някога сме виждали. А и доста опасни в случай на пожар...



11. Понякога и Великден може да се окаже секси празник. Но дори и да не сме толкова религиозни, големият морков в ръката му сякаш леко ни смущава.



12. Внимавай да не паднеш, скъпи. Струва ми се леко неудобно тук, а на теб?




13. Вие любов ли ще правите или ще се биете?

14. Пролетното почистване винаги може да изглежда по-приятно.



15. Кукла със сексуален привкус. Кофти...



16. Предлагам ти три – всъщност кой ще избереш, няма значение.



17. Нагледна демонстрация на он лайн флирта...

18. Мъфини или цици? Това е въпросът...