Автор
Woman.bg

Въпрос за вас, дами: Крис Хемсуърт или Том Хидълстън

Миналият уикенд успяхме да гледаме "Тор: Светът на мрака", който се превърна в 3D премиера за годината в кината у нас.

Ето и историята на филма накратко: Вдъхновен от германо-скандинавската митология, ТОР: СВЕТЪТ НА МРАКА развива историята и живота на героите след събитията в първия филм, „Тор: Богът на гръмотевиците“, и епичните премеждия в „Отмъстителите“.

След заточението си на Земята принцът и бъдещ крал на Асгард, Тор (Крис Хемсуърт), се е научил на смирение, но е провокирал яростна борба за трона с осиновения си брат Локи (Том Хидълстън). Заедно с Отмъстителите Тор вече е спасил веднъж Земята от злонамерените действия на брат си, но сега му предстои да се изправи пред нов враг, който заплашва да унищожи Асгард и да потопи цялата Вселена в мрак.

Въпреки поражението си, Локи остава арогантен и неразкаян, затворен в подземията на Асгард, откъдето единствено майка му Фрига (Рене Русо) вижда някаква надежда да бъде освободен. Пред лицето на опасността, надвиснала над Деветте измерения – всички обитавани светове според скандинавската митология - лоялността на Локи ще бъде поставена на изпитание.

Загадъчният враг, срещу когото асгардианците са принудени да се изправят, предшества самата Вселена. Той е роден в мрака и е злият водач на тъмните елфи, раса, по-древна от Деветте свята. Преди хилядолетия Малекит (Кристофър Екълсън) веднъж вече е воювал срещу Асгард и е загубил, и всички са повярвали, че тъмните елфи са унищожени завинаги. Успял някак да оцелее, сега той се завръща и търси начин да преобрази Вселената, връщайки я към изначалния Мрак.

Нямаше как отново да не обърнем внимание на двата главни мъжки персонажа в продукцията. Двамата братя са толкова различни, че със сигурност биха допаднали на съвсем различен тип дами. Затова и днес решихме да попитаме вас, читателките на Woman.bg, кой от тях е вашият фаворит.

Въпросът много ни напомня твърдението на великия Куентин Тарантино, който преди време сподели, че не можеш да харесваш и Елвис Пресли, и "Бийтълс" - трябва да избереш, а изборът ти показва много затова какъв човек си. Подобен е случаят и с Тор и Локи.

Тор е мускулест, синеок, с чувство за хумор и чувство за справедливост. Локи е тъмен, изключително умен и много сложна личност. Той може да се усмихва, защото шегата ти му е харесала или защото планира да те убие.

Е, кой избирате, дами?