Автор
Woman.bg

Вълнуваме се: София Ринг Мол отваря врати на 6-ти ноември!

Малко преди Коледа и Нова година София ще се сдобие със страхотен подарък - врати ще отвори най-новият и най-големият мол в столицата.

На 6 ноември, от 10:00ч. на южната дъга на околовръстното шосе, точно до магазина на ИКЕА, дебютът си ще направи София Ринг Мол.

Той поставя акцент не само върху шопинга, каквато е концепцията на повечето молове в България до момента, но и върху местата за забавление и за прекарване на свободното време.

София Ринг Мол е с обща площ от 105 000 квадратни метра и се намира на Околовръстен път 214, точно до ИКЕА. Той е единствения по рода си, който разполага с огромни зелени площи, отворени пространства, широки тераси с гледка към планината и парк, които имат площ над 28 000 кв.м. Разнообразие от кафенета и ресторанти, които освен че задоволяват всеки вкус, са разположени така, че да се наслаждаваме на природата.

София Ринг Мол ще предлага на посетителите си избор от над 400 модни марки, както познати и любими, така и 100 бранда, които за първи път стъпват на българския пазар. Част от тях са модните марки Julia Bergovich, Next, M&Co, Shana, Oasis, Claire’s, Helmi, Dur, Jennifer Lopez, както и Coccinelle с висококачествените си чанти и аксесоари и британската традиция на Barbour. В новия мол ще отвори врати и най-големият универсален магазин в страната – notosgalleries, който ще бъде изграден според концепцията shop-in-shop (магазин-в-магазина) и има площ от 6 500 кв.м. Той ще предлага 100 световни марки за облекло, 100 козметични марки и парфюми, 50 марки обувки и аксесоари и 50 марки стоки за дома: CHANEL, DKNY, Dior, Armani, Bvlgari, Guerlain, Lauren by Ralph Lauren, Julia Bergovits и LACOSTE са малка част от тях.

София Ринг Мол ще предложи за първи път най-голямото разнообразие от мебели и стоки за дома, концентрирани на едно място на площ от над 50 000 кв.м. Той ще бъде и първият мол в столицата, който включва магазин от типа „направи си сам“ – Mr. Bricolage. Това ще даде възможност на посетителите да направят своя избор за обзавеждането и ремонта на дома си без да се налага да обикалят целия град.

Освен това, посетителите ще могат да се възползват от неговите уникални места за развлечение. FUNTASY Ring Park в София Ринг Мол ще бъде най-големият увеселителен център на закрито, в който ще има истинска ледена пързалка, въртележка, арена за каране на колелета, трамплини, сцена за представления и парти зони за тържества и рождени дни. Молът ще разполага с 10 кинозали с ВИП салони, амфитеатър за концерти, както и с най-голямата закрита картинг писта в София с площ 7 500 кв.м.

За да направи дните на своето откриване специални, София Ринг Мол е подготвил редица изненади за своите посетители. Сред тях са живи изпълнения на Жана Бергендорф, Рафи и Любо Киров, както и томбола с награда от 5000 лв. и изненади за най-малките. Пълната програма за откриването, което ще продължи 4 дни, можете да видите тук

Как да стигнем:

До София Ринг мол можете да стигнете с автобуси 111, 123, 69 и 70, както и с метро до станция Г.М. Димитров и после с автобус 123 или 69. Или до станция Младост 1 е след това с автобус 111.

Освен това ще има и специално организирана и безплатна автобусна линия от станция Г.М. Димитров до мола. В диапазона от 9 до 20 ч. тя ще бъде на интервал от 13-14 минути, а в интервала от 20:00 до 22:30 - на 27 минути.