Men.bg правят една примерна класификация на героините в мокрите сънища на мъжете.

Романтичната

Почитателките на този вид полов контакт го показват още в началото на отношенията. Те изглеждат много по-нежни и се самоизключват от картината за този див див секс. Не казваме, че не го практикуват, но просто няма да е всеки път.

Романтичната се отдавана много повече на ласките и предпочита да използва ума си, отколкото дупето си за достигане на максималното удоволствие. Темпото ще ти напомня за чилаут миксовете на Cafe Del Mar и любовните сцени от Twilight - ти ще играеш вампира. Ще оцениш тихото мъркане, издишането в ухото ти, ноктите по гърба и здраво оплетените крака около кръста.

Тя знае много повече от практикуваните пози, но предпочита избраните, защото понякога може да се срамува от тялото си, както всяка друга жена. С нея ще спечелиш "Оскар", за разлика от ДиКаприо, за най-добрата секс сцена в киното, въпреки лошото качество от телефона.

Срамежливата

С нея ще срещнеш леки трудности, когато я накараш да се съблече, защото е по-активна през нощта. Тя не иска да се разкрива в най-еротичното си облекло (гола) и по-тази причина ще те чака завита през глава в леглото, докато ти минеш през банята.

Дневните преживявания може да ти напомнят за сцена от CSI (завили са трупа и чакат линейката), докато не легнеш до нея, за да се изненадаш доста бързо от уменията и страстите й.

Жените от този вид са срамежливи и дори страхливи, ти трябва да ги предразположиш и да им помогнеш да се отпуснат. Изчакай да стане малко по-тъмно и я събуди, за да видиш другата страна на медала. Нивото й на перверзност минава всички граници и започваш да разбираш как се чувстват вибраторите с изтощени батерии.

Мръсницата

Много нейни приятелки й завиждат за смелостта, която проявява в леглото. Мръсницата избира най-откачените партньори, които друга не би погледнала, знае какво и как да го поиска.

Сексуалният език с нея е прекалено лесен за употреба и съвсем спокойно можеш да споделиш желанията си: 69, анален секс, дълбокото гърло, скуиртинг и всичко останало. Тя е съгласна на всичко, но има едно много важно условие - получаваш го, докато си й верен.

Това няма да е трудно начинание, когато избраната може да запоти стъклата на служебната кола, докато си мисли за секс (и там сте го правили, знаем). С нея ще стигнеш до леглото, но първо трябва да минете през тоалетната в бара, паркинга, асансьора и евентуално пред вратата на съседите - някой трябва да им отмъсти за постоянните купони.

Нинджата

Тя се ражда в абсолютна тишина, не говори много и е активна предимно през нощта, когато можеш да чуваш, че диша. Част от женското съсловие е дало свобода на притесненията и се страхува да издаде звук, докато ти се стараеш да я накараш да вика, поне да настръхне, за да знаеш, че й харесва.

През деня няма голяма промяна в настроенията, освен това стои със затворени очи през цялото време. Активна е с тялото си, но никога няма да каже какво й харесва и какво иска да получи от теб. Ще летиш много часове без радар, докато я накараш да говори с теб за секс.

Привлечи я към тъмната и греховна сексуална страна, за да можеш да си избереш всяка една от тези в графата. Нинджите са перфектните партньори, защото можеш да ги моделираш в леглото по твой избор и знаем, че е гадно, ама не сме виновни ние!

Агресивната

Тя е прекалила с гледането на клипове с женска доминация, сексът с нея напомня за сцена от "Кървав спорт" и "Роки": викове, понякога кръв и много синини. Мислиш си, че не би губил никакво време с нея, докато не пробваш и осъзнаеш, че нещо подобно може да ти харесва.

Контактът с нея е пълен и получаваш всичко от диво дране и пляскане по задника, до нещо средно между изнасилване и епизод от "Първична сила". За какво легло говорихме? Всичко се случва на твърда повърхност от рода на пода, стената, плота в кухнята, както и на масата.

Нежността не е нейна черта и ще се замести с нежни и похотливи викове на разярена и перверзна тигрица. Препоръчваме пълна застраховка, преди да я поканиш у вас, прибери и по-скъпите за теб джаджи, за да не се счупят или влезнат там, където слънцето не огрява.

Порно звездата

За някои жени това може да е много обидна професия, но точно тук не я употребяваме с тази цел. Отдавна е доказано, че порното е удоволствие за мъжете, а жената, която подражава на тези актриси е и най-добрата ти приятелка в леглото.

Думи като "Не", "Това не ми харесва" и "Не там", липсват в нейния речник. Тя иска да знае всичко, което ти харесва и ще влезе в ролята на най-любимата ти актриса, докато не избухнеш като чернобилски реактор в леглото.

Знае достатъчно пози, има диплома за сексуален полиглот и върти езика си със скорост от 150 оборота в минута. Тук ще дойде и онази критика, която няма да ти дава спокойствие - как се е научила на всичко това? Коментарите са излишни, а и защо да разваляме хубавата жена?

Бисексуалната

Не разбираме хората, които налагат подобни забрани на милото, но предполагаме, че си имат причина. Бисексуалните жени само могат да увеличават шанса ти за голям шлем - тройка с две жени в леглото.

Повече от ясно е, че не познаваш тялото й, както може да го познава нейната приятелка, с която са експериментирали: с възглавници, с електрическата четка за зъби и всеки друг предмет с механични движения.

Няма и нищо по-хубаво от това да коментираш някоя позната с твоята любима, за да може да се прибереш един следобед и да ги откриеш в леглото. Понякога ще трябва да й освобождаваш терена, ама никой не е казал нищо за записването на горещите моменти от френската афера. Тази е само за хората, които не се изчервяват, когато гледат порно с приятелката.