Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Връзката според датата на запознанство

Знаейки датата на вашето запознанство с партньора си, можете да направите прогноза как ще се развият вашите отношения в бъдеще.

На вашето внимание е представено описание как ще се развиват отношенията ви, изхождайки от това в какво време сте се запознали т.е в кой знак се е намирало в този момент Слънцето.

Ако вашето запознанство е станало на 25 март съгласно датата, то се е намирало тогава в знак Овен. Разбира се има и доста други странични фактори, които влияят, тъй че ако се разочаровате, просто не го вземайте много навътре.


Овен (21.03-20.04)

Любов от пръв поглед, отношенията са неустойчиви, спорове, обиди, съществува опасност от разпадане на връзката.

Телец (21.04-21.05)

Устойчиви отношения, крепящи се на определени идеи, подаръци. Материалната страна е не на последно място. Сексът е много важен за двойката.

Близнаци (22.05-21.06)

Интензивни контакти, постоянни спорове приключващи с примирие, епизодични леки измени, пътувания, ходене на гости и т.н. Болният въпрос - въпросът с етиката и морала в отношенията.

Рак (22.06-22.07)

Сходство на душите, емоционални контакти, дълбоки чувства. Интуитивно допълнение е потребността един от друг. Стремеж да създадат общ дом. Отношението на единия партньор към другия е бащинско. Възникваща агресия от прикритостта на единия партньор.

Лъв (23.07-22.08)

Много ярка връзка, красива двойка. Възможни са силни чувства, съвместни увлечения, хоби, творчество. Партньорите се провокират един друг със съвместни подозрения, с недоверие. Бракът укрепва с децата. Тяхната поява подобрява отношенията.

Дева (23.08-23.09)

Възможни са съвместни проекти, работа, интелектуални взаимоотношения. Голямо значение се придава на малките детайли поради което може да бъде нарушена хармонията.


Везни (24.09-23.10)

Много силна връзка между партньорите. Красиви отношения, знаци на внимание, подаръци. Възможно е да водят двойствен живот. Двойката се стреми към социален статус. Знаейки датата на вашето запознанство с партньора си, можете да направите прогноза как ще се развият вашите отношения в бъдеще.

Скорпион (24.10-22.11)

Силни страсти, ревност, интензивни социални контакти. Хармонията в отношенията се нарушава чрез вмъкване на приятел/ка на партньора. Отсъствие на покой и уравновесеност.

Стрелец (23.11-22.12)

Силни чувства, много страст. Възможна обща жизнена позиция. Опека на единия над другия партньор.

Козирог (23.12-20.01)

Дългосрочни планове, общи стремежи. Отношенията могат да бъдат хладни, сковани. Ще има тенденция да скриват чувствата си, но връзката ще бъде здрава. Проблем с първенството между двамата.

Водолей (21.01-18.02)

Странна двойка. Отношенията са силно интелектуални. Взаимна свобода, странности. Слаб минимален секс.

Риби (19.02-20.03)

Силно чувство за разбирателство чак до телепатически контакт. Недостатъчно реалност в отношенията. Партньорите придават голямо значение на всичко случващо се.