Автор
Woman.bg

Воля за победа: Какво да научим от най-добрите жени на корта?

Покрай връзката й с Григор Димитров Мария Шарапова се превърна в едно от най-актуалните лица, пример за подръжание на много момичета по света заради огромната воля за победа, класата и чара, който притежава, а и (да си го кажем), заради прекрасния мъж до себе си.

Представяме ти три от най-успешните тенисистки в света и техните тайни за победа.

Мария Шарапова: Класа и собствен стил
Тя крещи по-силно на корта дори от някой от най-големите мъжкари, като показва, че не се задоволява с нищо друго, освен с победата. Комбинацията от желание за превъзходство над конкуренцията и стил в спорта й донесе титлата през 2014-та година в турнира Ролан Гарос, като в цялата си кариера красавицата има пет титли от Големия шлем.

Повече по темата четете тук: Така или иначе: Мария Шарапова

Серина Уилямс: Постоянство

Въпреки спада в кариерата си през 2004-та година, Серина показва непоколебимо себеотрицание на корта и това й се отплаща със спечелени общо 34 турнира, като още на 33 години става световна шампионка.

Южени Бушар: Полет на духа

Винаги усмихната и със свободно държание, канадката показва, че не се взема толкова на сериозно, може би защото е само на 21 години, с освободен дух и желание за блестяща кариера. Явно доброто настроение в спорта гарантира победа: тя е първата канадка в историята, която се класира на финал на Големия шлем. Родената през 1994-та блондинка обещава голямо бъдеще на корта, като в момента тя заема 6-то място в Световната ранклинста.

Още по темата четете тук: Григор Димитров: Ще се женя!