Чаровната актриса отвори вратите на дома си в Ню Йорк, за да покани на гости екип на американския Vogue. Това е първият път, в който Сара Джесика Паркър лично показва дома си.

48-годишната Сара е главен герой на Vogue за месец март и по този повод ѝ се наложи да отговори на 73 въпроса (зададени от читатели и редактори на Модната Библия) и да повдигне плътната завеса, с която обикновено звездите пазят най-личната и съкровена част от живота си – дома.

Паркър изглежда както винаги превъзходно, макар тоалетът ѝ да се изчерпва със съвсем простички неща като дънки, пуловер и свободно пусната, вълниста коса.

Къщата, в която актрисата живее, е декорирана в еклектичен стил, преобладават топлите, меки и наситени цветове като кафяво, зелено и бежово.

Интервюто започва с въпроси, свързани с любимите ѝ неща в Ню Йорк. Сара разкрива, че живее в Голямата Ябълка (и по-конкретно в Уест Вилидж) от близо 13 години и твърди, че никога няма да напусне този град, не и по собствена воля.

Майката на три деца казва, че има три думи, които сякаш най-добре описват града, който никога не спи, а именно „симфоничен, дребничък, истински“.

Изгледайте видеото на Vogue и Сара Джесика Пъркър и се чувствайте добре дошли в дома ѝ.