Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, очакват ви приятни изненади, Везни не хвърчете в облаците

Овен- В този ден може да има много разминавания във всичко, което можете да си помислите. Не предприемайте крайни мерки. Разумно е да се изчака промяната на обстоятелствата. Измислете как да “освежите" отношенията си.

Телец- Трудно ще ви дойде вдъхновението да свършите някаква работа през почивните дни. Личните си проблеми решавайте самостоятелно, сами трябва да се справите с това, без да споделяте на други хора и да търсите чужди съвети.

Близнаци- Днес сте изпълнени с повече доброжелателност и миролюбие към света. Ще положите всички усилия, за да избегнете и най-малките конфликти. Денят е прекрасен за любовно отдаване на любимия човек.

Рак- Не се отпускайте под напора на обстоятелствата. Ако усетите спад в жизнения си тонус, значи сте надценили своите сили и възможности. Настроението ви ще бъде променливо, а самочувствието ви също ще е леко занижено.

Лъв- Ще съумеете да постигнете идеалното равновесие между задълженията и желанието да се забавлявате. Не отхвърляйте идеите и мнението на други хора. Сътрудничеството ще ви е от полза.

Дева- Днес не бъдете твърде категорични в думите и действията си. Проявете повече търпимост към другите хора. Околните могат да не ви разберат и да ви вземат за несговорчива личност.

Везни- Днес не се оставяйте да хвърчите из облаците, а останете здраво стъпили на земята. Налага се да направите компромиси в някои ситуации. Намерете време, което да отделите само на себе си за лични нужди.

Скорпион- Вашите познати и роднини ще бъдат по възприемчиви към логичните ви аргументи, отколкото към емоционалните ви доводи. Възможно е сега да не разбирате това, но скоро ще го почувствате.

Стрелец- Денят може да започне малко объркващо, но постепенно всичко ще си дойде на място. Не се отдавайте на празни мечти, а погледнете по–сериозно и реалистично на истинската действителност.

Козирог- Днес съсредоточете своето внимание върху новите неща, хора и събития. Чакат ви интересни моменти и ще трябва да си намерите нови съратници, преди събитията да започнат да набират обороти.

Водолей- През целия ден ще бъдете заети с разни дела. Може да попаднете в приятни и неочаквани ситуации. Има вероятност да срещнете прекрасен човек, който не бихте срещнали при други обстоятелства.

Риби- Можете да получите много удоволствия, ако просто плувате по течението. Днес ще имате силно излъчване и ще оказвате магнетично привличане върху околните. Бъдете внимателни към здравословното си състояние.