Водещата на предиобедното шоу на TV7 „Усещане за жена” Гергана Стоянова претърпя пълна промяна на живо в ефир и се присъедини към отбора на блондинките.

На старта на днешния петъчен епизод на предаването chef Петров качи любимата си водеща на шейната... Но съвсем истинска шейна.

И я повози пред погледа на зрителите в снежната партина пред студиото. Веднага след това Гергана се срещна с топ-коафьора Гого, който се беше подготвил тотално да смени имиджа на Стоянова.

Четете още: Енергийна закуска с елда

„Януари свърши и екипът каза, че чернокосата снежанка трябва да си ходи”, обяви промяната си Гергана. Тя отиде при Гого в импровизирания фризьорски салон в гримьорната на шоуто със снимки на Дженифър Лопез и поиска да придобие нейния цвят на косата. За целта на живо специалистът свали стария й черен цвят с напълно щадящи продукти. След което й направи кичури. „Тези кичури се казват съншайн. Ефектът им е сякаш си била три месеца на къмпинг Арапя да караш сърф”, пошегува се Гого с Гергана, която беше готова да направи всичко, дори и зелени кичури, само и само да е в модата.

Водещата се появи в кухнята на chef Петров, покрита с фолио и с кърпа върху главата, докато трае процедурата. В края на рецептата шеговитият готвач а накара да махне кърпата, за да видят зрителите в ефир как жените изглеждат докато се фризират.

На финала Гергана блесна с чисто нова прическа и цвят, готова за нови подвизи в ефир.