Автор
Woman.bg

Воалът на Джоли покрит с рисунки на децата й, вижте! (снимки)

След обявяването на най-голямата новина за изминалата седмица – сватбата на Анджелина Джоли и Брад Пит, техен близък приятел разкри малко подробности от тайното тържество.

Холивудските звезди най-накрая си казаха "да", а целият свят иска да научи малко повече подробности за събитието. Церемонията, която беше напълно скрита от очите на обществеността и медиите, била много семпла. "Всичко беше далеч от лукса, напротив, тържеството беше просто и скромно", разкри близък приятел до двойката, който е бил сред 22-та гости на звездите.

След седем години съвместен живот и шест деца актьорите се венчали в малък параклис във френския замък Шато Миравал, който всъщност е тяхна собственост.

Вчера излязоха и първите снимки от сватбената церемония на звездите. Актрисата е носела дизайнерска сватбена рокля на модна къща "Версаче", проектирана от майстор-шивача на марката Луиджи Маси. Той е създал специален воал за звездата, покрит с цветни рисунки на децата й Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан. Гърбът на роклята също бил отрупан с рисунки.

"Луиджи е като част от моето семейство. Не можех да си представя някой друг да ушие роклята ми. Той познава децата ми и за него беше много забавно да реализира идеята ми", разкри Джоли в интервю за списание "Пийпъл".

Що се отнася до Пит, той е бил облечен с един от костюмите от собствения си гардероб, но взел назаем една от вратовръзките на синовете си, тъй като забравил своята. "За нас беше важно този ден да бъде спокоен и изпълнен със смях. Беше специален ден, който споделихме с децата и много щастлив момент за нашето семейство", споделят Пит и Джоли пред изданието.

Четете още: Най-сексапилните роли на Анджелина Джоли

Говорителят на двойката съобщи, че Джоли е тръгнала по пътеката под ръка с най-големите си синове Мадокс и Пакс на 13 г. и 10 г. , а дъщерите й Захара (9 г.) и Вивиън на 6г. са хвърляли цветя.

Източникът пък допълва, че осемгодишната Шайло и шестгодишният Нокс са носили пръстените на своите родители. Момчетата били облечени в лен в бежов нюанс, за да приличат на баща си, а момичетата сами избрали роклите си.

След сватбата семейството заминало на меден месец на остров Гозо в близост до Малта.