Имах голямо желание да ви напиша нещо по случай Цветница, да ви честитя празника, да ви пожелая благоуханен и цветен път, изпълнен с радост, светлина и вяра. Обичам много този ден – майка ми е именница, синът ми също, както и повечето ми приятели. Цял ден празнувах с близките си хора и като цветарка обикалях от къща на къща, та не остана време да седна на компа. Реших, че не било писано тази година да ви пожелая да ЦВЕТУВАТЕ. Примирих се и понеже вече минаваше полунощ седнах да прегледам пощата си. Преди време бях харесала една група във ФБ: "Съобщения от Бог“. Тя генерира понякога (на лични съобщения) мъдри послания под името "Бог иска да знаеш“. Има опция да споделяш тези съобщения с ФБ приятелите си. Признавам, че никога не съм ползвала бутона "сподели на стената си“(често дори не ги чета), макар че, "случайността“ ми е изпращала доста точни трактовки и отговори на моментни мои състояния. Аз така и не успях да открия какъв е алгоритъмът, по който се генерират тези съобщения – възможно е да получа 2 за деня, а после с дни и седмици нищо, или пък през два, три дни се случва...така и не ми стана ясно. Та, докато се тюхках, че съм прекантарила актуалността на празника (а и често казано нямах и идея какво точно бих искала да напиша), пристигна меседж от Бог

. Този път ще го споделя – толкова ми хареса! Нека вместо обичайните пожелания и букети за Цветница, това да е подаръкът ми за вас... нищо, че докуцука чак сега.

Бог иска да знаеш:

Бог ти изпраща свежи цветя всяка пролет, спиращ дъха изгрев всяка сутрин. Ако Бог имаше портфейл, снимката ти щеше да бъде в него. Ако Бог имаше хладилник, детските ти драсканици щяха да бъдат върху него.