Тази сутрин имахме възможността да опитаме вкусотийки, приготвени лично от веселия и винаги усмихнат Ути Бъчваров.

Известният готвач, съвместно с Fibank, бе организирал вкусно парти по случай края на първия сезон на неговото предаване „Животът е вкусен”.

В студиото на шоуто се събраха журналисти, участници в „Dancing stars” и гости от първите издания на „Животът е вкусен”. Сред поканените се открояваше една весела и усмихната група от хора. Оказа се, че това са клиенти на Fibank, взели кредит от банката и спечелили кулинарно парти с Ути Бъчваров в новия си дом.

Успяхме да опитаме тарталети със сьомга, невероятен пататник, медальони от свинско бон-филе и уникална вариация на тема „дюнер“. Ути бе така добър да сподели с нашите читателки тайните за приготвянето на тези бързи и лесни ястия.

Сани Жекова също оцени невероятния пататник на Ути

Ако пък искате да поканите г-н Бъчваров у дома си, има възможност това да се случи в новия ви дом. Клиентите на Fibank (Първа инвестиционна банка), които до декември 2014 г. сключат договор за жилищен кредит, могат да спечелят новодомско парти с Ути Бъчваров. Вие само трябва да поканите приятели и да изберете менюто за вечерта, другото можете да доверите на Ути и неговия екип.

Повече за промоцията можете да научите тук

Ние се отправяме на кулинарно пътешествие с престилката, която получихме от Fibank и Ути Бъчваров, ще се опитаме да приготвим за вечеря пататника-мечта по негова рецепта. Стискайте ни палци!