Автор
Woman.bg

Вкусно парче от Бразилия, ''гарнирано'' с над 600 награди!

В продължение на месец светът ще бъде футбол, при това футбол с бразилски нотки: много слънце, музика и усмивки!

Ако обожавате играта с коженото кълбо, ние ще ви предоставим още една възможност да й се насладите!

Ако пък с негодувание цъкате възмутено с език около половинката си докато той гледа с небивал интерес поредната футболна среща, можете да изненадате мъжа на сърцето си с вкусна интернационална рецепта.

И в двата случая Световното Кулинарно първенство на Woman.bg е точно за вас!

Всеки ден, подобно на истинско футболно първенство, паралелно можете да гласувате за рецепти от различни кухни, като всяко ястие ще се изправи в битка срещу друго такова от съответната държава. Ще можете да избирате от 32 отбора, съответно с 32 различни типа кухни и различна рецепта за всеки кръг от първенството.

Лица на проекта са винаги усмихнатите Лора и Стоян от "Бон Апети", чиито рецепти обожаваме. Двамата кулинарни виртуози са подбрали специално за вас най-типичните и най-вкусни ястия от съответната държава.

Това не е всичко! Гласувайте за своето ястие фаворит и можете да спечелите над 600 награди. Най-големите любителки на кулинарията сред вас ще изкушим с новия Philips Multicooker! Можете да си спечелите още ваучери за пазаруване във верига магазини "Пикадили", вина от Винпром Свищов, секове бира "Ариана" и много други. Вкусно, футболно, с бразилски привкус, страхотно, нали?

Включете се в играта тук