Трябва да си признаем, че има нещо изключително привлекателно и секси във външния вид на Оливия Мън. Актрисата изглежда еднакво добре както в ежедневието си, така и на червения килим. Рядко попада в класации за „най-зле облечена звезда“, но пък често може да бъде видяна да оглавява класациите за „най-сексапилна известна личност“.

Тя излъчва невинност и едновременно с това увереност, което я прави още по-интересна и загадъчна.

Тъмнокосата красавица многократко е приковавала погледите на фенове и медии върху себе си. Като гост в телевизионното шоу на Дейвид Летърман Оливия и този път не разочарова със страхотна визия.

Сигурни сме, че на мъжката половина от почитателите доста им е харесала нейната изискана визия.

Четете още: Шикозната стрийт визия на Блейк

Оливия се бе спряла на съблазнителен тоалет, състоящ се от черна кожена пола с висока цепка, тъмносин ефирен топ и тъмносини обувки на висок ток с червен акцент. Безупречен грим и стилна прическа допълваха визията й.

Чаровницата може да се похвали с невероятна фигура, която дължи на дисциплина и много спорт. „Тайната на елегантната фигура е да се пие много вода”, споделя Оливия и добавя, че набляга на закуската, за обяд и вечеря предпочита пиле, а когато огладнее – посяга към ядки или плодове.

* Оливия обича от време на време обича да се глези

„Измислих си диета, която се нарича „Ако не го виждаш – не го яж. Ако не знам какъв е произходът на дадена храна, просто не я слагам в устата си“, признава актрисата.

Много ни допада семплата й, но секси визия, а на вас?



ВИДЕО:

Четете още: Една стилна стрийт визия в черно