Автор
Woman.bg

Вижте Яна за пръв път след раждането (снимки)

Съпругата на Петко Димитров демонстрира не само топ форма, но и свежо излъчване при последните си забавления в новия нощен клуб на мъжа си.

Чаровницата бе забелязана да се забавлява с колегата си и стар приятел Атанас Месечков,дъщерята на Христо Стоичков Мика и още няколко свои приятелки, съобщи kliuki.ws

Докато Петко се грижеше за гостите в клуба като съвестен домакин, Яна Димитрова се впусна във вихъра на танците. Танцьорката прекара последните няколко месеца в страни от светлините на прожекторите, заради грижите за малкия Доминик.

Танцьорката направо сияеше, показа супер форма и златист загар, събран по плажовете в Гърция. Семейството се отказа от почивки на родното Черноморие заради лошото време това лято.

В социалната мрежа Яна Димитрова спечели заслужени комплименти, колко добре изглежда.“Майчинството добре ти се отразява“, „Направо си се разхубавила още повече“, сипят суперлативи по адрес на танцьорката нейни фенове.

По всичко изглежда, че Яна малко по малко се връща към светския живот и вероятно скоро ще се върне и към активните танци след дългото отсъствие. Все още не е ясно дали танцьорката ще вземе участие в следващия сезон на Денсинг старс, но подготовката за новото шоу започна отрано тази година и нищо чудно да видим и Яна Димитрова отново на сцената догодина.