Автор
Woman.bg

Вижте творението на Златка в памет на нероденото и бебе

Златка Димитрова разигра импровизиран търг на картина, която е нейно творение в страницата си във Facebook.

Тя сподели с феновете си послание, което отправи към всички, които имат възможност и желание да помогнат за благородна кауза.

Плеймейтката продаде на търг творба, направена лично от нея, за която не скри, че е в памет на нероденото и бебче, пише inews.bg Средствата от продажбата на картината Златка ще дари на дете в нужда. На посланието й откликнаха много нейни фенове, които се зарадваха на инициативата й.

Ето какво написа плеймейтката в личния си профил:

"Добър вечер, приятели! Както вчера Ви написах тук, в страницата ми, бих искала да споделя с вас едно малко, скромно и много стойностно нещо направено от мен, от цялото ми сърце в памет на нашето ангелче. Това скромно творение, бих искала да го продам на търг и средствата ще даря на малката Николетка, която се нуждае от спешни изследвания в Германия( които са на стойност 7000€), за да се констатира точно нейното заболяване и в коя степен е! Надявам се наистина да харесате моята картина! Направила съм я с голямо желание....! По нея съм шила бели перли. Допълнително съм сложила цветя и лепени камъни. Ще споделя картината както тук, във фен страницата, така и в моя личен профил! Който обяви по-голяма сума, той ще е съдържателят на това така ценно и сантиментално творение! А и с това, Вие ще помогнете на едно дете в нужда! Това е още по-благородно и мило.

Смятам търгът да започне от сега и началната цена да е 50лв. Който може и има желание, нека оставя коментар ( наддаване си) под снимката.
Благодаря Ви...."

Четете още: Пускат все още бременната Златка в клип