В мрежата се появи трейлърът на новия филм "Трите хикса – световно господство", в който освен титуляра Ван Дизел, участват Нина Добрев, Самюъл Джексън и Руби Роуз.

Филмът е продължение на касовия хит от 2002 година "Трите хикса". Създателите на новия екшън са се постарали да задминат предшествениците си при визуалните ефекти и каскадите.

Главен герой е непобедимият Ксандър Кейдж, в ролята Вин Дизел, който трябва да намери мощно оръжие, наречено "Кутията на Пандора", и да се справи със световни престъпни структури.

Именно на снимките на лентата нашето момиче Нина Добрев и екшън звездата от "Бързи и яростни" се сближиха и към днешна дата са добри приятели, за което съдят и откровенията им в социалните мрежи.

След като Вин Дизел написа в профила си в Instagram: "Работя с една страхотна актриса. Кой казва, че не може да бъдеш секси и забавен едновременно. Тя е невероятна", Нина му върна жеста, честитейки му рождения ден с мило пожелание: "Честит рожден ден, Вин. От първия миг, в който те срещнах, ти показа, че си мил, грижовен, мъдър, честен, позитивен и вълнуващ. Ти ми беше като брат, поощряваше ме и ме подкрепяше по начини, които не съм си представяла преди. И съм ти безкрайно благодарна. Имаш златно сърце и силата на воин. Способността ти да докосваш сърцата и предизвикваш усмивки сред милиони хора продължава да ме вдъхновява. Днес всички се усмихваме и празнуваме с теб. Честит рожден ден, Вин. Благодарение на теб винаги ще търся "магията" във Всеки. Един. Момент. С обич, Нина".