Автор
Woman.bg

Вижте снимки от почивката на Азис в Истанбул

Поп-фолк изпълнителят Азис е посрещнал Свети Валентин в компанията на любимия си човек и приятели в Истанбул, където бил на участие. Това разкри самия той в предаването "Тази събота" по bTV.

Азис обаче отказа да съобщи името на мъжа до себе, но призна, че са заедно вече три години. " През последните три години крия човека до мен. Тази връзка се превръща в една от най-дъгите. Когато криеш личния си живот той е по-интересен. Иначе мъжът до мен трябва преди всичко да има характер. Не обичам меки характери и слаби хора. Харесвам силните мъже и физически дори. Аз не мога без човека до себе си. Неговото име е татуирано на моето тяло. Аз съм екстремна личност в любовта си и един надпис не може да ме изплаши. Дори и след 20 години не се притеснявам да го татуирам на тялото си," разказва още Васко.

По думите му романтиката и любовта се изпаряват след първата година, остава обичта, която е по-силна. "Остава едно приятно усещане, при което дори и човекът да е в другата стая, знаеш, че нещо твое е там и те чака.

Четете още: Вижте Азис преди 20 години

Азис призна, че е бил предаван и нараняван в любовта. "Благодарение на силния си характер се ъпгрейднах, вкарах си нови програми в софтуера – вече не съм ревнив. Не мисля, че един човек ще обича само мен, ще бъде само с мен, това е много женско. Моята душа е женска. Аз мога да обичам един мъж без да пожелая друг, но мъжете не могат. Мили момичета, няма как да стане, дори и физически да не изневери вечер, лягайки до вас, той си ляга с друга. Прощавам изневярата. Да, боли ме, но е въпрос на време да го преодолееш. Всяка една грешка е простима. Компромисите, които правя са милиони – дали ще хлопне вратата много силно, дали ще си влачи краката, дали ще си вземе с ръка нещо от храната. Дребно е, но ме дразни и правя компромис с това", коментира още Васко.

Той призна, че най-дългата му връзка е Гала, майка на дъщеричката му Рая. "Тя е човекът, с който се карам сутрин, а вечер се прегръщаме и плачем заедно. Циганска работа. Държа да отбележа, че тя е българка. Причината за караницата е, че тя извисява гласа си ако иска да ти каже нещо все едно ти се кара и аз я питам: "бе ти можеш ли да говориш нормално, мен не можеш да ме надвикаш" и започваме да се караме. Живеем заедно в една кооперация, в апартаменти един върху друг. Дъщеря и Рая е плод на една огромна любов, защото по-чиста от приятелската любов няма. Ние не сме се разделяли 21 години", коментиа още Азис. Той не пожела да коментира въпроса дали дъщеричката му е зачената по естествен път. "Аз мога да спя с 6 жени едновременно. Много хомосексуалисти могат да го направят, но тава не ги прави не хетеросексуални. Да искаш да знаеш как е заченато едно дете, за да може твоето дете утре да се присмее на моето дете, това няма да стане", обясни още Васко. По думите му той крие Рая, за да и осигури нормално детство, да играе спокойно в парковете и градинките, без да се притеснява от хорските погледи. "Ако не й обрънат внимание тя отива и си казва, че е моя дъщеря. Виждала ме е с рокля и ми казва: "ааа ти си с рокля", казвам й, че отивам на работа, а тя ме пита: "може ли да я облека след като се върнеш от работа". Нарича ме Васко, не ми казва тати. Виждала ме е с мъж, но това е нормално. Не се страхувам, че това може да й повлияе, тъй като човек се ражда гей и ако тя е такава аз нищо не мога да направя. Не ме е срам от детето ми, аз съм й сменял памперсите, не ме е срам от моето дете", обясни Азис.

Изпълнителят призна, че след рака и СПИН-а, пълнотата е най-големия бич Божи. "Това е болестта, с която след рак и СПИН, човек най-трудно се бори - с лакомията си, с мързела си да тръгне на фитнес. Свалих 34 кг. Мотивацията е да си купиш по-малък размер дрехи и докато не влезеш в тях не спираш. Всеки може да отиде на преглед, за да му кажат каква диета да пази, да си вземе колело вкъщи, нарича се велоергометър, има фирми, които доставят здравослонтата храна до дома ти", разкрива тайната си Васко и добавя, че от три години не е скандален. "Един скандал струваше това де не мога да се разхождам много. Уморих се и остарях, аз съм на 36 години. Това е възраст, на която един мъж трябва да си седне на дупето", коментира още Азис. Той бе категоричен, че няма да влиза в политиката. "Аз разбирам от култура, свързана с музиката и модата, от културата - театри и музеи не разбирам. Не мога да стана политик, не мога да причиня това на хората", заключи още Васко.