Автор
Woman.bg

Вижте снимки от абитуриентския бал на звездите!

Абитуриентският бал на всеки човек е един от онези моменти в живота, към които той обича да се завръща отново и отново. Предлагаме ти поредица от снимки на абитуриентските балове на любимите ти звезди!

Риана
Тъй като Риана сменя визиите си доста често, тя за пореден път изглежда неузнаваема на абитуриентския си бал. По това време Риана вече блести като звезда в тъмно синя рокля.

Блейк Лайвли

Бившата „Клюкарка“ Блейк Лайвли изглежда не се е променила особено от този етап от живота си, като още от тогава е имала звезден статус като „кралица на бала“. В няколко интервюта актрисата е споделяла, че е била мажоретка и е членувала във всички възможни ученически клубове.


Тейлър Лаутнър
Звездата от „Здрач“ и любимец на много момичета навсякъде по света Тейлър Лаутнър е заложил на актуалната за онова време визия на коса с гел.



Хари Стайлс
Певецът от хитовата бой банда One Direction е изглеждал направо като момченце по време на абитуриентския си бал, застанал до своя съученичка.

Още по темата четете тук: Звезди, които така и не отишли на абитуриентския си бал

Луси Хейл
Звездата от Pretty little liars е била облечена в типична за баловете в САЩ сатенена рокля в зелен цвят, които да допълва очите й.


Шей Мичъл
Още една актриса от сериала Pretty Little Liars – Шей Мичъл е споделила снимка от абитуриентския си бал. На нея тя вече показва моделски умения, а роклята й е достойна за червения килим.

Тейлър Суифт

Певицата изглежда точно като в момента – само с няколко килца отгоре в типичния за кънтри стила бал в Южните щати.

Още по темата четете тук: Съвети при избора на бельо за бала