Автор
Woman.bg

Вижте снимката на Джъстин Бийбър от полицейското управление

2014 г. не започна много добре за тийн идола Джъстин Бийбър.

Както вече ви съобщихме, вчера той беше арестуван по няколко обвинения: за шофиране в нетрезво състояние, с изтекла валидност на шофьорската книжка и за оказване на съпротива при арестуването.

Бийбър вече е на свобода, но световните медии не пропуснаха да разпространят снимката, която задължително се прави на всеки арестуван в полицейското управление.

На нея певецът изглежда в добро настроение и дори се усмихва:

Четете още: Откриха кокаин в къщата на Джъстин Бийбър

Както вече стана ясно, Бийбър е бил арестуван в момент, в който е участвал в гонка. Другият претендент в импровизираното и незаконно състезание е певецът Калил. В гонката Джъстин е управлявал жълто Ламборгини, а неговият колега - червено Ферари. И двете коли са били взети под наем. Полицейските служители са забелязали надпреварата между двата автомобила в ранните часове на 23 януари.

Четете още: Съветват Бийбър да се лекува в клиника

Други два джипа са блокирали улицата, за да могат Джъстин Бийбър и Калил да се състезават, съобщава говорителката на полицията в Маями бийч Вивиан Ернандес.


Улицата, на която двамата изпълнители са организирали гонката, е в жилищен район. От едната й страна има жилищни сгради, а от другата - гимназия, младежки център, голф игрище и пожарна служба.

Направените тестове са показали, че алкохолното съдържание в кръвта и на двамата участници в гонката е над допустимия лимит. 19-годишният Бийбър освен това е шофирал с книжка с изтекъл срок.

Поп звездата е излязла от ареста срещу гаранция от 2500 долара.