Автор
Woman.bg

Вижте новото видео на Жана Бергендорф и Кристо

„Играем с теб до края” е първи дуетен проект на обявената за „Жена на годината” в категория Сцена (Музика) Жана Бергендорф.
Дългоочакваният общ сингъл на Кристо и Жана Бергендорф „Играем с теб до края” е вече факт.


Зареденият с енергия ритъм превърна песента в хит сред феновете на хип-хопа още през лятото. Тогава парчето беше изпълнено на живо по време на двете най-големи музикални турнета в страната.

Идеята за общ проект с Жана идва от популярния с колаборациите си Кристо още по време на предишния сезон на "X Factor", който певицата спечели безапелационно. Самата Жана признава, че не се е колебала да приеме предизвикателството и да се включи в проекта, съпродуциран от Вирджиния Рекърдс и дуетната й половинка.

Кристо е автор на текста и режисьор на видеото. В клипа Жана сменя няколко ярки визии, които отиват на огнената й природа.

Сред най-вълнуващите преживявания по време на снимките и за двамата са първите опити да карат мотор под ръководството на професионални мотористи. Една от сцените е снимана на стъкления покрив на столичния "Paradise Center" на десетки метри над разхождащите се отдолу хора – също екстремно преживяване, което подлага на изпитание самообладанието на Жана, Кристо, както и на снимачния екип на продукцията. В мола ще се състои официалната промоция на сингъла - 17 декември, 18 часа.