След раздялата си с Кристиано Роналдо Ирина Шейк бързо успя да намери любовта отново и то в лицето на чаровния актьор Брадли Купър, но при футболиста нещата на любовния фронт явно не са толкова розови.

Името на Кристиано бе спрягано с различни знайни и незнайни красавици, но изглежда никоя не е успяла да плени сърцето му, защото сега до него има нова дама. Тя е ослепителният фитнес модел Касандра Дейвис и по всичко личи, че 31-годишната футболна звезда е луд по нея. Заявяваме това, защото въпреки че е известен с това, че не обича да демонстрира чувствата си публично, което ясно си личеше във връзката му с Ирина Шейк, Роналдо с охота прегръщаше и нежно целуваше новата си любима, докато двамата се наслаждаваха на приказен следобед край басейна в хотел в Маями.Оказва се, че новата двойка е прекарала в хотела цял уикенд, явно търсейки уединение, но уви папараците успяха да ги намерят и да им направят интригуващи кадри.

Проучване в интернет сочи, че Касандра не е просто красавица, която си изкарва парите позирайки за списания, но има магистърска степен по бизнес от университета във Флорида и работи в маркетинг сферата.

Интересно ни е да разберем - отиват ли си Кристиано Роналдо и Дйевис като двойка според вас, дами?